Avi Lerner, som er producer på Sylvester Stallones kommende action-ensemblefilm “The Expendables”, blev for nyligt spurgt om, hvor voldelig den næste “Rambo”-film vil være i forhold til Stallones seneste “Rambo”, det fjerde indslag i John Rambo-serien, der genoplivede hans populære franchise fra 80’erne.

Til dette kunne Lerner svare, at både “The Expendables” og den femte film om John Rambo vil være mindre voldelige end den fjerde, da dens blodudgydelser var inkluderet for at kaste lys på forholdene i Burma – hvilket så også gjorde, at den tabte en stor del af sit publikum grundet dens R-rating i USA.

Der vil dog stadig blive lavet en PG 13- og en R-version af “The Expendables” for at vise, hvad der er mest populært hos test-publikummet.

Desuden håber Lerner, at “The Expendables” vil blive til en ny franchise for Stallone, og at dem, som overlever den første, vil vende tilbage i “The Expendables 2”Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Sverkel 13 år siden

Keep up the work Stallone :D
Gravatar

#2 Homer2000 13 år siden

Den sidste "Rambo" synes jeg var helt fantastisk dårlig, så jeg behøver ikke se mere til den karakter.. Rambo er fortid og hørte en anden tid til, så jeg synes ikke, at de behøver lave flere.


Gravatar

#3 Frederik 13 år siden

Rambo var godt nok voldsporno, men det var nu meget underholdene.
Gravatar

#4 Wholsie 13 år siden

Jeg ville elske en Rambo film mere.!
I den forrige så vi til slut at han vendte hjem til
sin fars gaard og hans barndoms-hjem, Der Kan 5´eren
da lige så godt fortsætte, hvor vi så meget muligt møder Rambo´s
far og måske andre famile medlemmer.. Det må der squ da kunne brygges
en fornuftig historie sammen på.. Historien behøver ikke gang og være over ekstrem
blodigt som før i de andre film, med blood og guts over alt.. Nej over hovedet ikke, Det
beviste Sly med Rocky Balboa.. En historie lidt a´la det vil da være intressandt, for Rambo franchisen, hvor man måske kan få et lille glimt af Rambo´s mere menneskelige side af sig selv. Selvfølgelig skal der da også være action, og lade Rambo folde sig ud som den helt han nu engang er.! For hvis det ingen action og eksplosioner er.. Ja så er det jo ikk en "rigtig" Rambo film vel.!
Gravatar

#5 kasperfmn 13 år siden

Var helt vild med "Rambo", fantastisk film. Ser frem til både "The Expendables" og "Rambo 5". Hvis der er noget som er event film for mig, så er det når Stallone kommer med nye film :-)

Skriv ny kommentar: