Paul Feig støtter ‘ghosting’-kritikken af kvindeudgaven af “Ghostbusters”.

Leslie Jones har kritiseret den kommende “Ghostbusters 3” i skarpe vendinger – læs detaljerne her.

Jones mener, at den kommende “Ghostbusters”-film er et forsøg på at ignorere kvinde-udgaven fra 2016.

Den kritik bakkes op af instruktør Paul Feig, der står bag 2016-udgaven.

Feig uddyber, at han er trist over, at kvinderne ikke får en chance til efter floppet i 2016.

“Ghostbusters 3” får premiere d. 10. juli i 2020.


Vis kommentarer (14)
Gravatar

#11 Mejse 1 år siden

#10 de fleste vel sådan set....en sandhed er jo ikke det samme som et faktum...sandheder handler mere om ens udgangspunkt....en ting der er sandt for mig er jo ikke nødvendigvis sandt for dig, og ingen af os behøver at tage fejl.
Gravatar

#12 nwinther 1 år siden

Mejse (11) skrev:
#10 de fleste vel sådan set....en sandhed er jo ikke det samme som et faktum...sandheder handler mere om ens udgangspunkt....en ting der er sandt for mig er jo ikke nødvendigvis sandt for dig, og ingen af os behøver at tage fejl.


Så Darth Vader slog Anakin Skywalker ihjel?

Det lyder så afgjort som noget BS, det der. Hvis det er en MENING, er det noget andet, men sandheder er grundlæggende objektive.

Man kan ikke bare slynge ting ud om andre folk og sige "...og det er sandt/sandheden", når det reelt bare er ens mening.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#13 Mejse 1 år siden

#12 nej gjorde han ikke...det er jo et faktum at han ikke gjorde det.

det er rigtigt at sige at de fleste sandheder er individuelle, er en stor overdrivelse, sandheder overordnet set er objektive, og skal gerne stemme overens med virkeligheden, men nu snakker han jo om "hendes sandhed" og den vil altid være individuel, fordi det mere er en mening omkring hvordan verden er set fra ens individuelle synspunkt.

så ja at sandheden er individuel kan i mange tilfælde være BS, men at personers sandhed er, er ikke, men det er fordi at det i bund og grund bare er ens mening, men hvordan man ser verden og der igennem hvad der er ens sandhed, er jo forskelligt....personlige sandheder er bare meninger, og det er dem han udtaler sig om :)

man skal jo forreksempel fortælle sandheden i retten, men man kan jo kun fortælle sandheden som man opfattede den i situationen, det er en mening ikke et objektivt faktum.

om man er enig med hende eller ej, er sådan set lige meget, men at det er sådan hun ser situationen, og verden gør det jo for hende til sandheden, for hende er det et faktum, at det måske er forkert, og at du måske er uenig, er en ting.....ændre bare ikke rigtig på at det stadig er HENDES sandhed.
Gravatar

#14 Bishop 1 år siden

#12
Forkert, sandheder kan også være subjektive.
#13
Korrekt Mejse, det er den subjektive sandhed de refererer til.

Skriv ny kommentar: