Buffy the Vampire Slayer reboot remake ny serie / Filmz.dk

Reboot på vej af “Buffy the Vampire Slayer”

Vampyrernes skræk: Fox er på vej med reboot af kultserien “Buffy”.

Fra 1996 og syv sæsoner frem var Sarah Michelle Gellar vampyrdræberen Buffy i Joss Whedons “Buffy the Vampire Slayer”.

Nu genopliver Fox “Buffy” i et reboot, der skrives af Monica Owusu-Breen, skriver The Hollywood Reporter.

Joss Whedon arbejdede sammen med Owusu-Breen på “Agents of SHIELD”, og Whedon er tilknyttet som executive producer på det kommende reboot.

Denne gang skal Buffy spilles af en sort skuespiller og vil bygge på mytologien fra original-serien.

Joss Whedon arbejder desuden på en ny Disney-serie – læs mere om det her.


Vis kommentarer (15)
Gravatar

#11 Star Trek fever 2 år siden

Blackwashing er det nye sort i Hollywood. Og de nyttige idioter og selvhadende hvide klapper i hænderne. Sort slayer er lig ny slayer. Så må de kalde serien Alice eller lignende. For Buffy er hvid, længere er den ikke
Get woke, go broke.

All lives matter.
Gravatar

#12 Tasuef 2 år siden

Hvad med man efterhånden lod “race” være åben og så hyrede den bedste skuespiller der dukkede op. Jeg synes generelt det er for åndsvagt med alle de reboots. Er det nogensinde en større succes end forgængeren? Tænker fx Spiderman, superman, ghostbusters, full house... det virkede måske for Rosanne(inden hun fyrede sig selv) og oceans 11. Men der er edermame langt mellem snapsene. - lav dog for [email protected]$£#!! Noget nyt.
Gravatar

#13 Geekalot 2 år siden

#11 Er på en måde enig med dig tror jeg. Men vil sige det sådan. Hvis der er 70% hvide i branchen som skuespillere og de sidste dækker resten. Så det Altså ikke før nogle minoriteter skal diktere hvor Dan film skal være. Så må der simpelthen flere farvede der får mod på at blive skuespillere. Om de så tager på skoler, eller starter ud i de små film må de selv bestemme. Ultimatum er "vi" skal ikke bestemme hvem og hvad farve de har. Men de skal dælme selv til at begynde at gøre noget selv. Hvad Mejse skriver nu, er jeg bedøvende ligeglad med. Ham og kom kan jeg ikke se hvad skriver alligevel :)
Gravatar

#14 Mejse 2 år siden

#13 geekalot er den klogeste i verden og alle burde lytte til ham :D han ved jo slet ikke hvad han går glip af :D
Gravatar

#15 Gridlock 2 år siden

Det bedste fans kan gøre her er og stemme med pengepungen, som de har gjort både med Ghostbusters, Solo a Star Wars story og Ocean 8.
Ja medierne kan skrive spalte op og spalte ned om alle disse angry fans boys, white manbabies og for mange mænd i anmelder branchen.

Men i sidste ende Money talks, og hvis den nye Buffy tv-serie bliver en dundrende fiasko, rent seer mæssig, fatter Hollywood nok beskeden før eller senere.

Det sjoveste ved hele den her nyhed er nok at ultra feminister som Anita Sarkeesian, ikke kan li forandringen.
Kan kun grine lidt af det, nå har de i årevis skreget på diversity og flere kvinder og minoriteter i film.
Og nu hvor det så endelig bliver som det de har skreget på, kan de ikke li det, fordi nu er det lige pludselig ting som de kunne li det går ud over og så er det ikke så sjovt længere.

Skriv ny kommentar: