Netflix’ “Resident Evil”-serie vender ikke tilbage.

Efter en første sæson, der præsterede skuffende i både seertal samt hos fans og kritikere, har Netflix valgt ikke at give serien, der er skabt af Andrew Dabb (“Supernatural”), en ny sæson. Det rapporterer Deadline. Dermed kommer vi altså ikke til at se Jade og resten af Wesker-familien i den postapokalyptiske verden igen.

“Resident Evil” er det tredje forsøg på en live-action-fortolkning af Capcoms populære horror-videospil. Sidste år udkom live-action-spillefilmen “Resident Evil: Welcome to Raccoon City”, som var et forsøg på at reboote franchisen, hvis første seks film blev instrueret af Paul W. S. Anderson. Ganske ligesom Anderson-filmene var “Welcome to Raccoon City” dog ingen succes – hverken hos kritikere eller fans.

Læs også: “‘Wednesday’-trailer: Jenna Ortega er nådesløs i Tim Burtons morbide ‘The Addams Family’-fortælling”

Historisk set har live-action fortolkninger af Capcoms populære horror-videospil altså bestemt ikke været noget at skrive hjem om, så for mange kommer det sandsynligvis ikke som en stor overraskelse, at det heller ikke er tilfældet for Netflix’ “Resident Evil”-serien.

I nutidens film- og streaminglandskab er det bestemt ikke usandsynligt, at vi kommer til at se et nyt forsøg på en live-action “Resident Evil”-fortælling, men i skrivende stund er der ingen projekter i horisonten.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Dolle19 1 år siden

Forståeligt nok, for den serie var ikke for god.
(Movie Geek Nr.1)
(Freddator All the way.)
Gravatar

#2 Confused101 1 år siden

Kan kun bifalde det. Den relativt ringe film-serie med Milla J, er mesterværker ift. den her serie. Jeg synes Resident Evil universet er fantastisk. Og netop derfor hader jeg serien, da den formår at skyde ved siden af på så mange punkter, jeg kan undre mig over hvad de tænkte på.

Skriv ny kommentar: