Vi har kun fået det første afsnit af HBO’s “Game of Thrones”-spinoff “House of the Dragon”, men mediegiganten har ikke brug for mere og har nu annonceret, at vi får en Sæson 2.

Da det første afsnit af den 10 episoder lange Sæson 1 af “House of the Dragon” fik premiere den 22. august, slog den rekorder som den mest sete premiere på en HBO-originalserie nogensinde.

Succesen betyder nu – ikke overraskende – at der er meget mere på vej fra holdet bag serien. HBO har nemlig nu officielt givet grønt lys til en ny sæson med fantasy, drager og politiske intriger.

Francesca Orsi, der er administrativ vicedirektør for HBO-sendefladen, sagde i forbindelse med annonceringen:

“Vi er meget stolte af, hvad hele ‘House of the Dragon’-holdet har opnået med sæson 1. Vores fænomenale cast og crew tog en massiv udfordring, overgik alle forventninger og leverede et show, der allerede har etableret sig som et must-see. En stor tak til George, Ryan og Miguel for denne rejse. Vi kunne ikke være mere begejstrede for at fortsætte den episke saga om House Targaryen med en sæson 2.”

Læs også: “Den sidste ‘The Lord of the Rings: The Rings of Power’-trailer genforener os med orker, elvere og dværge”

“House of the Dragon” fortæller historien om Targaryen-huset og den arvefølgekrig, der fandt sted under husets regeringstid 200 år inden “Game of Thrones”-handlingerne.

Targaryen-dramaet får et nyt afsnit hver mandag på HBO Max.

 Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: