Star Wars-instruktør Rian Johnson ville gerne have testet “The Last Jedi” for et publikum før premieren – men det måtte han ikke.

Han har skabt den “Star Wars”-film, der suverænt har splittet fanbasen mest. Måske var det gået anderledes, hvis Rian Johnson havde vist “The Last Jedi” for et testpublikum?

Rian Johnson forklarer selv nu, hvordan han var lykkelig over at kunne teste “Knives Out” for et udvalgt publikum på god afstand af premieren med mulighed for efterfølgende at justere filmen. Men sådan gjorde man ikke hos Lucasfilm:

”Du kan ikke teste Star Wars-film af en lang række årsager. Jeg har altid hadet testvisninger, og da vi lavede Star Wars, på et tidspunkt i processen havde jeg det sådan: ‘Gud, jeg ville give min venstre arm for at vise den for 300 personer i Burbank for at se, hvordan den bliver modtaget’,” siger Rian Johnson ifølge ComicBook.

Således bliver Star Wars-film altid holdt helt hemmelige lige op til premieren, hvilket betyder, at man ikke tør teste af frygt for, at spoilers slipper ud til offentligheden.

Læs også ‘Star Wars-stjerne tager afstand fra Rian Johnson – utilfreds med “The Last Jedi”‘.


Vis kommentarer (18)
Gravatar

#11 The one is back 3 måneder siden

Men man kan jo remake den nye trilogi
Gravatar

#12 Gridlock 3 måneder siden

#11... Det ville ikke være det samme.
Ja du kan muligvis få Mark Hamill tilbage i rollen som Luke Skywalker..
Harrison Ford tror jeg straks er mere tvivlsomt, den eneste grund til (hvis rygtet ellers er sandt) han sagde ja til the force awakens er at de lovede og slå hans karakter ihjel.
Tror chancerne for og få ham tilbage til og spille Han Solo er meget små.

Også Carrie Fisher er død så muligheden for og få trioen tilbage en sidste gang er forspildt og jeg vil helst ikke se en eller anden cgi leia model, det er ikke det samme som og ha en ægte person være der og den teknologi er endnu uncanny valley.

Hvis man skulle lave et kompromis skulle det være en forsættelse hvor man siger at meget af det som man så i 7,8 og 9, kun er sandt fra et hvis synspunkt.
Ja noget af det skete og noget skete men ikke som vidst i filmen.

Det ville muligvis gøre at man kunne genopbygge de nye karakter så de faktisk var interessante.

Problemet er så lige så snart du går ned af den rute, åbner du for muligheden for at det den kan blive brugt igen til og fjerne de gode dele af star wars fordi det ikke passer ind i visse folks politiske overbevisning.
Gravatar

#13 moeller 3 måneder siden

#5 og #10 Fuldstændig enig!
Rian formåede at fjerne alt hvad der blevet startet på i TFA og derudover fjerne hele eventyrs elementet fra Star Wars.
Gravatar

#14 The one is back 3 måneder siden

Gridlock man kan da få andre til at spille rollerne
Gravatar

#15 Star Trek fever 3 måneder siden

Gridlock (10) skrev:
#5 Ville yderlige tilføje

5: Ville ha ændret på Luke´s karakter sådan at han ikke ville ha forsøgt blot for et øjeblik og nakke hans nevø mens han sov.

6: Ville ha forstået at hans film var nummer 2 ikke nummer 3 det var IKKE hans opgave og løse alt plottet men og vider udvikle det så nummer 3 kunne afslutte det.

7: Det øjeblik Carrie Fisher døde og der stadigvæk var et år tilbage til filmens premiere ville han ha ændret sin film sådan at Luke overlevede og Leia døde.
Sådan at hans efterfølger ikke ville skulle stå med en situation hvor en af hovedrolleindehaverne var død.

Rian Johnson har med hans Knives out film bevidst at han leger bedst i en sandkasse hvor han selv kan bygge reglerne og historien op.
Det øjeblik han skal følge andres regler og plot falder han til jorden.

Dog er han i det mindste ikke alene i titlen som serie smadre.
Han må ind til videre dele den med Alex Kurtzman der kan bryste sig med at gennem serier som Star Trek Discovery og Picard har han godt og grundigt smadret Star Trek.
Chris Chibnall vil heller ikke lade sig overgå af de to andre han har med 2 sæsoner klaret og gøre hvad ingen før ham har kunne opnå, har har smadret Doctor Who.
Seer tallene har aldrig været så lave som de er nu.Hader Alex Kurtzmann som pesten.
Get woke, go broke.

All lives matter.
Gravatar

#16 Gridlock 3 måneder siden

#14 Det kan gå hvis det er animation, dukker eller audioplay/book.
Men så snart vi taler live action og karakter der ikke er dækket af make-up og med en ændret stemme, nej så går den ikke.
Mark Hamill er Luke Skywalker, Harrison Ford er Han Solo og Carrie Fisher var Leia.
Og prøve og udskifte dem går ikke i længden det ville være alt for meget uncanny valley over dem, selv hvis man gik ind og prøve og ændre deres ansigt med CGI(for ikke og tale om at det ville være RIGTIGT DYRT).

Så hvis man endelig ville lave et remake af Star Wars ville det nok være nemmere og forsætte med episode 10 11 og 12 og så sige at ikke alt hvad der skete i episode 7,8 og 9 nødvendigvis er rigtigt.
Det ville måske kunne udrette noget af skaden, men ikke alt.
Gravatar

#17 The one is back 3 måneder siden

Men kunne fjerne to scener af Luke i epic 9 og så og så sæt en ny med Luke Skywalker hvor han ikke er død alt det vi så i episode 7.8.9 var en vision han så
Gravatar

#18 Lars.dk 3 måneder siden

Er det kun mig der smiler over det billede af Luke & rey :-)
Danmarks værste "komiker" http://img687.imageshack.us/i/1281198900438.gif/

Skriv ny kommentar: