Star Wars-stjernen John Boyega tilslutter sig nu kritikken af Rian Johnsons “The Last Jedi”.

Han var én fra den nye trio af Star Wars-stjerner, som skulle være omdrejningspunktet i Disneys Star Wars-trilogi, der begyndte med J. J. Abrams’ “The Force Awakens” i 2015.

Den var Finn-skuespilleren John Boyega godt tilfreds med, men nu kritiserer han fortsættelsen i form af Rian Johnsons “The Last Jedi”.

Det blev nemlig på ingen måde en Star Wars-film efter Boyegas hoved:

”Jeg synes, at ‘The Force Awakens’ var begyndelsen på noget ret solidt. Hvis jeg skal være ærlig, så føltes ‘The Last Jedi’ en smule mærkelig,” siger Boyega til Hype Beast.

John Boyega uddyber, at han var uenig med Johnsons retning for “The Last Jedi”, hvilket han diskuterede med Mark Hamill:

”Jeg var ikke nødvendigvis enig med mange af valgene i den, og det er noget, jeg har talt en del med Mark [Hamill] om. Og det var hårdt for os alle.”

J. J. Abrams vender tilbage til Star Wars-franchisen med “The Rise of Skywalker”.

Læs også ‘Disney advarer imod “Star Wars: The Rise of Skywalker” – kan skabe ubehag‘.

“Star Wars: The Rise of Skywalker” får dansk premiere d. 18. december.


Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Gridlock 3 måneder siden

Flere og flere Star Wars stjerner tager afstand fra TLJ.
Mark Hamill, Anthony Daniels (som tog afstand fra hele trilogien og nævnte at han mest af alt følte C3PO blev behandlet som en ting frem for en egentlig karakter og nu John Boyega.
Bliver interessant og se hvad der ellers kommer frem når diverse Star Wars skuespilleres kontrakt ophøre.
Gravatar

#2 gladiator 3 måneder siden

Gridlock (1) skrev:

Bliver interessant og se hvad der ellers kommer frem når diverse Star Wars skuespilleres kontrakt ophøre.


ENIG!

Men det er mig også en gåde, at TLJ sikrede sig de anmeldelser, som den gjorde. Synes det er et makværk, og får Episode 1-3 til at fremstå som genialiteter, og der skal alligevel en del til.

At nogen fra Disney ikke er skredet ind, og fortalt at den var helt gal, eftersom man sked det man byggede op i TFA, er mig en gåde....

Glemmer aldrig historien om Rey, som bare blev... Ingenting.. Ligesom historien med Finn, som mundede ud i... ingenting... Reys møde med Luke som mundede ud i nærmest... ingenting....
og en helt masse ting, såsom Ben og Rey der kan se hinanden, som aldrig er sket før.. uden forklaring..

Tænker J.J. Abrams har bandet et par ting væk, da han overtog den nye.
Gravatar

#3 HighFlyer15 3 måneder siden

Endelig åbner flere og flere skuespillere op for hvor dårlig TLJ var og især hvor dårlig Rian er. De har vel været under kontrakt men nu hvor den sidste film er optaget, så er der ikke meget Disney kan gøre.
Lader til at de fleste skuespillere ikke var tilfreds med retningen af deres karakter, især når JJ havde lagt så ÅBENLYSE character arcs ind i filmen som bare blev smidt væk fordi Rian ville lave noget nyt selv.
Gravatar

#4 The one is back 3 måneder siden

kan man ikke lave nogen Scener om the last jedi
Gravatar

#5 Johnny42 3 måneder siden

Tja hvad kan de gøre, fyre ham, nå nej ...

Af de nye karakterer er det Finn og Armitage Hud der blev behandlet dårligst i The Last Jedi, hvor de begge fremstod som bumbling idiots, så klart at han var utilfreds. Håber der kommer oprejsning til dem begge i episode IX.
Gravatar

#6 The one is back 3 måneder siden

could be great if General Hux kill Poe Dameron in a star fighter duel then Finn kill General Hux after
Gravatar

#7 Gridlock 3 måneder siden

#2
Det kan jeg da sagtens svare på.
1: der er nogen der faktisk synes det var en god film og gav den gode anmeldelser.
2: Der var nogen der gav den gode anmeldser fordi den kørte efter deres politiske overbevisning.
og 3: (hvilke nok gælder de fleste anmeldere) Hvis du pisser Musen eller nogen af de andre store filmselskaber af ved ikke og give visse film gode anmeldelser gæt hvem der ikke bliver inviteret til snigpremiere næste gang.
Hvis det er dit arbejde og anmelde film og du ligepludselig skal vente til premieren og dermed ikke kan levere en anmeldelse før dagen efter premieren, vil du miste en masse views da dem der gerne vil være med på den seneste trend ikke klikker på din side for og få og vide om filmen er værd og se eller ej.
Så af og til må du sluge din stolthed og give en strålende anmeldelse til en lortefilm for og undgå og blive black listet fra andre film fra samme selskab.
Oftest kan du læse det på lang afstand ved at anmeldelsen snakker om alt andet en selve filmen og dens handling.

Det samme gør sig tit gældende med spil, hvis firmaet ikke kan li din anmeldelse eller udtagelser, jamen gæt hvad så for DU ikke tilsendt nogen review copy næste gang.

Skriv ny kommentar: