Der var sikkert flere, der sad tilbage med mange spørgsmål efter “Prometheus”. Hvem er de væsner, der har skabt aliens, og hvorfor vil de udslette menneskeheden? Der kommer svar i “Prometheus 2”, lover instruktør Ridley Scott.

Se også: Ridley Scott insisterer på “Prometheus 2” før “Alien 5″

Der er ikke sluppet meget ud om “Prometheus 2”, der er premieresat til foråret 2017, men meget tyder dog på, at vi følger Elizabeth Shaw og androiden David i søgen efter svar:

”Det begynder med en stor idé. Eller mere et stort spørgsmål. Hvem er de, og hvorfor har de skabt så ond en biologi? For at beskytte sig fra hvad? Så spørgsmålene bliver besvaret. Eller rettere sagt så begynder de at blive besvaret i ‘Prometheus 2’,” siger Ridley Scott til Collider.

Både Michael Fassbender, der spiller David, og Noomi Rapace som Shaw ventes tilbage til denne søgen efter svar.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (25)
Gravatar

#21 Gasivodo 6 år siden

#10: Kunne du muligvis nævne et par film, uden Flue-samleje, som jeg kan se med god samvittighed?

På forhånd TAK;-P
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#22 Zt3pH 6 år siden

Synes 1'eren var helt fantastisk - Bedste sci fi jeg har set i biffen i meget længe.

Altså hvis man synes det er "dumt" de ting der foregår i Prometheus, så synes jeg næsten ikke man skal snyde sig selv for "Skyline" ;)
Gravatar

#23 Business Monkey 6 år siden

Mads47 (16) skrev:
#10 Intet af det du nævner er jo plot huller, de går jo ikke imod filmens plot.

"A plot hole or plothole is an obvious mistake or missing element in the plot of a fictional work, such as a book, play, film, or TV show.[1] These include such things as illogical or impossible events, and statements or events that contradict earlier events in the storyline."


Nu lavede jeg også "bare" en improviseret liste over dum adfærd karaktererne udviser og skrev ikke nogen direkte kritik af plottet (det kan jeg også gøre, men det var trods alt karakterene, der irriterede mig mest), men disse kan fint beskrives som "illogical [...] events, and statements [...] that contradict earlier events in the storyline."

Karakterners adfærd modsiger netop den præmis filmen sætter op omkring dem utallige gange. Karakter og plot hænger sammen, når det er karakteren der fremmer plottet i en fortælling, og det kommer plottet så til at lide under, når karaktererne er så dumt fremstillet.

Og til #12, #13 og #17, der umiddelbart påstår at jeg er for kritisk eller ikke kan nyde noget, og ødelægger det for mig selv (og andre):

1) Jeg påpegede netop, at det jeg nød mest ved filmen var dens production design, og hvordan effekterne var rigtigt gode i forlængelse af den.
Det visuelt fremviste univers var megafedt og totalt sammenhængende - der var flydende overgang mellem praktiske sets og effekter til de computergenererede af slagsen.
Ret "seamless universe", hvad angår det rent visuelle synes jeg. Der er fandeme godt gået!

2) Jeg kan ligeligt påpege ud fra jeres logik om at jeg aldrig kan nyde noget, hvis jeg lægger mærke til noget, der irriterer mig, at I aldrig kan lægge mærke til noget specifikt, hvis I kun synes filmen er god, men jeg anfægter slet ikke at I ikke kan gøre det, og derfor er det fjollet at I synes jeg ikke kan nyde (i det mindste dele af en film), når noget springer i øjnene på den dårlige måde.

Til sammenligning med en film jeg faktisk er helt vild med til trods for ret markante irritationsøjeblikke, kan jeg påpege at jeg synes 'Ant-Man' var fantastisk. Jeg nød en kæmpestor del af filmen, og selv om nogle ting sprang i øjnene, så var min generelle oplevelse helt i top. Modsat har jeg det med 'Prometheus'. En film, der er genial hvad angår production design, men som efterlod mig med en gevaldig irritation.

Jeg kan sagtens føle forskellige ting i løbet af en filmoplevelse. Det hele behøver ikke være binært, enten eller tænkning.

#18:
Det er sjovt, hvordan forskellige forventninger kan radikalt ændre oplevelser hva'? :D

#21:
Forstår ikke helt hvad du mener. Måske min sammenligning med 'Ant-Man' er svar nok?
Du må hellere end gerne uddybe. :D
Gravatar

#24 MystiskeMox 6 år siden

Han skal bare koncentrere sig om at lave 2'eren meget bedre end den noget haltende 1'er.
Når det er gjort så kan han begynde at komme med teasers.

Gravatar

#25 Bishop 6 år siden

Prometheus havde potentiale, men det blev bare en omgang Lost istedet. Så tror godt jeg kan undvære en efterfølger.
Ja Honest Trailers siger det hele i forhold til filmens underlige valg...

Skriv ny kommentar: