Han har før givet os storslåede, historiske dramaer som ”Kingdom of Heaven” og ikke mindst ”Gladiator”. Men skal man tro Ridley Scott selv, så bliver hans kommende bibel-film ”Exodus: Gods & Kings” instruktørens hidtil største film.

Se også: Første trailer til “Exodus: Gods & Kings” med Christian Bale.

”Både på et metaforisk plan og i forhold til budgettet er “Exodus: Gods & Kings” den største film, jeg nogensinde har lavet. Men jeg er ikke gået til filmen med tanken om, at nu skulle jeg lave den største film nogensinde. Det gør jeg aldrig. Jeg havde heller aldrig troet, at “Gladiator” ville vokse sig til at blive så stor en ‘epic’,” fortæller Ridley Scott til Empire.

I filmen kæmper den bibelske figur Moses for at befri de jødiske slaver og lede dem ud af det gamle Egypten og væk fra deres hersker og farao, Ramses

“Exodus: Kings & Gods” får premiere i de danske biografer den 25. december.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Salene 7 år siden

Bring it:)
Gravatar

#2 the_paki_don 7 år siden

Det skal blive spændende at se, om budgettet tager overhånd for filmens historie, eller om det faktisk kommer til at blive et godt supplement til kernen. :)
Gravatar

#3 bruno 7 år siden

Det mest interessante er, om han får lov til at lave filmen, som han godt vil, eller om der kommer director's cut efter.
Gravatar

#4 steadi07 7 år siden

bruno (3) skrev:
Det mest interessante er, om han får lov til at lave filmen, som han godt vil, eller om der kommer director's cut efter.


Hvis DC bliver ligeså fantastisk en film som Kingdom of Heaven, så ser jeg allerede nu frem til det!

Jeg har aldrig helt forstået, at KoH (eller hvordan den forkortes) aldrig blev en større succes for dammit, den er episk på den måde, som film var i "gamle" dage. En af mine absolutte favoritter. Men når det er sagt, så skal man være i humør til at se filmen. Den ses ikke bare "fordi", at man ikke har bedre i afspilleren. Den giver tilbage, hvad man er villig til at give den.
Gravatar

#5 bruno 7 år siden

steadi07 (4) skrev:
Jeg har aldrig helt forstået, at KoH (eller hvordan den forkortes) aldrig blev en større succes


To årsager: Orlando Bloom og biografudgaven.

Biografudgaven er selvfølgelig den mest åbenlyse årsag, ikke at jeg har set den, men det er i hvert fald mit indtryk, at filmen er markant ringere i den udgave, hvilket understøttes af folk her på filmz og anmeldelser af den.

Orlando Bloom er en todelt årsag, som jeg ser det: fordomme om ham. En del af publikummet ser ham som en prettyboy uden talent og fravælger filmen alene pga. ham og en del af publikummet ser ham som en prettyboy, men forventer ganske sikkert en helt anden slags film, da han har hovedrollen.

Selv mener jeg, at han bærer rollen helt fint og jeg er ikke i tvivl om, at hvis DC var havnet i biffen, var den sikkert løbet med en del priser, måske endda en Oscar eller to.
Gravatar

#6 Rust Cohle 7 år siden

Det vil glæde mig, hvis filmen overrasker positivt, men jeg tror den bliver ligeså ligegyldig som Noah, omend visuelt overdådig.
I think it's safe to say, that nobody here is gonna be splitting the atom, Marty!
Gravatar

#7 Sweetiebellefan 7 år siden

Jge ser frem til filmen.
Twilight Sparkle: "Real friends don't care what your cover is. Friendship is a wondrous and powerful thing.

Skriv ny kommentar: