Midt i sorgen er der nu et lille lys for verdens “Star Wars”-fans. Alle scenerne med netop afdøde Carrie Fisher i rollen som Princess Leia var optaget færdigt til den kommende “Star Wars: Episode VIII” inden gårsdagens tragiske dødsfald.

Se også: ”Star Wars”-stjernen Carrie Fisher er død

Det er Deadline, der skriver, at vi får lov til at opleve Carrie Fisher i sin glansrolle én sidste gang til næste december.

Det forlyder videre, at Princess Leia har en større rolle at spille i “Episode VIII”, end hun havde det i “The Force Awakens”.

Hvordan den nye trilogi bliver påvirket af dødsfaldet, er dog endnu usikkert. Det var nemlig forventet, at Carrie Fisher ville medvirke i alle tre film – altså også “Episode IX”, som endnu ikke har begyndt optagelser. De planer må nu af gode grunde ændres.

“Star Wars: Episode VIII” får premiere d. 14. december.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Lard Hanson 7 år siden

Nogle af de sjoveste (uden at virke falske) og mest interessante late night interviews var efter min mening med Carrie Fisher hos Craig Ferguson. Til de interesserede.
Gravatar

#2 X&O 7 år siden

Jeg forstår virkelig ikke hvorfor denne nyhed popper op på diverse filmsites, når Disney/Lucasfilm officielt har været ude og sige at optagelserne blev færdige i sommer. Hvis der skulle gå hen og komme ekstraoptagelser siger det vel også sig selv at hun ikke kan optage noget om.

Det mest interessante bliver hvad de gør med IX'eren, da det efter VII'eren (pga. plottet) virkede som om hun ville få en vigtig rolle i denne nye trilogi.
Gravatar

#3 Fensmark 7 år siden

Jeg havde ellers hørt at hendes rolle ville være minimal i Episode VIII....?
Gravatar

#4 Korben Dallas 7 år siden

Der er en smuk nekrolog i Politien idag...

Skriv ny kommentar: