Mens vi rykker tættere på udgivelsen af Ridley Scotts science-fiction-film, “Prometheus”, har instruktøren i et nyt interview åbnet lidt op omkring, hvad filmen indeholder – og hvad den ikke indeholder.

Se også: Første plakat til Ridley Scotts “Prometheus”.

Scott har tidligere udtalt, at “Prometheus” indeholder, hvad han kalder, DNA fra de tidligere “Alien”-film, men at den velkendte Xenomorph ikke vil dukke op.

Instruktøren fortæller nu: “Nej, absolut ikke. De [andre film] har presset citronen. Han er i Disneyland i Orlando. Jeg så ham i Disneyland, for fanden!

Scott kan dog endnu engang samtidig bekræfte, at den såkaldte Space Jockey rent faktisk dukker op i filmen. Han har altid undret sig over, hvorfor de andre film aldrig tog emnet op, så han følte, at der lå en historie gemt deri.

Damon Lindelof (“Lost”) har skrevet manuskriptet til filmen, der har Charlize Theron, Guy Pearce, Noomi Rapace, Idris Elba, Michael Fassbender og Patrick Wilson på rollelisten.

“Prometheus” har dansk premiere 31. maj næste år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (51)
Gravatar

#21 Bruno 10 år siden

Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#22 Pistolprinsen 10 år siden

En ting, der har undret mig siden "Aliens" er, at mennekeheden åbenbart hele tiden har vidst, at der findes andre racer/arter derude, da marine soldaterne sidder i kantinen og snakker om deres sidste mission, hvor de scorede noget "arcturisk fjams' - altså kvinder fra den fremmed race "arcturianerne'...

...men i både den film og de efterfølgende film, kommer det som en vild overraskelse, at der findes andre racer, hver gang de støder på en 'xenomorph'!?!?
At lade sig fornærme over noget andre siger eller gør, svarer til, at vælge, at træde i en hundelort, i stedet for at gå udenom.
Gravatar

#23 Kelsar 10 år siden

Pistolprinsen (22) skrev:
... de scorede noget "arcturisk fjams' - altså kvinder fra den fremmed race "arcturianerne'...


Jeg forstod det som om de snakkede om nogen kvinder bosat på en bestemt planet (Arcturia?). Ligesom man normalt ville snakke om kvinder fra Thailand, Brasilien eller Spanien.
Gravatar

#24 Corgan 10 år siden

Patriarch (11) skrev:
Lad os nu se.


Yup.... den lyder lidt tynd. Det er muligt at vi ikke ser aliens som de så ud i Alien eller Aliens... men de så jo også anderledes ud i Alien 3 og 4, så jeg kan forestille mig at vi stadig ser den gamle genkendelige alien hoved, men måske med små ændringer i designet.
Når man ser på filmens credits, så er der i hvert fald folk der arbejder på filmens "creature".
Gravatar

#25 CHestbech 10 år siden

#22
Det kunne også tænkes at "Arcturian" henviser til beboere på et sted/planet/koloni hvor der er mange "ladyboys" blandt indbyggerne.
Perfekt sted for en forskruet spacemarine at holde "leave"
;-)

#18
Det kunne sagtens tænkes at en del af plottet i Prometheus er at der findes en "guderace/overrace" som har haft en finger med i skabelsen af diverse racer.

Specielt når man tænker på filmens titel.

Guden Prometheus
Gravatar

#26 filmkorn.dk 10 år siden

#22

Nej, de taler om den race Ripley er stødt på. Den har de ikke set en eneste gang på over 300 beboede planeter. De er såmænd ikke overraskede over at der findes aliens.
I øvrigt er Arcturians en anden race en mennesket. De hentyder til at deres køn er svært at bestemme.

Frost: Hey, I sure wouldn't mind getting some more of that Arcturian poontang! Remember that time?
Spunkmeyer: Yeah, Frost, but the one that you had was a male!
Frost: It doesn't matter when it's Arcturian, baby!
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#27 Patriarch 10 år siden

Asian shemale...
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#28 Batsy 10 år siden

Patriarch (27) skrev:
Asian shemale...


Haha :D
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#29 Kviesgaard 10 år siden

Tillad mig at give mit bud på hvad en Arcturian er:

Gå til 8:16 og lad filmen rulle, så ser i nok hvad det er. Beklager at teksten er på fransk, men nu er Moebius jo også franskmand, mig bekendt:

[url]

Historien i den her tegneserie er skrevet af Dan O'Bannon i 1975 eller 1976. Dan O'Bannon var også et af forfatterne bag manuskriptet til den første Alien film. Jeg mener at Moebius også var koncept designer på den første Alien film.

Derfor er jeg selv af den opfattelse at når de snakker om Arcturianer i Aliens II, så er det en reference til Dan O'Bannon og Moebius og for deres virke med at skabe den første Alien film.

Ser i filmen på Youtube, så forstår i måske også hvorfor en af space marinerne har taget fejl af kønnet på den Arcturian, som han duskede ( for det er vel det det refererer til? ).

Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#30 Æsop9000 10 år siden

De gange jeg har set Aliens havde jeg altid det indtryk at Arcturianere bare var mennesker der levede på Kolonien Acturian. For i filmen der gør Marine-soldaterne nar af Ripley i starten af racen i en linje ala "... Aparantly she saw an Alien once...", altså at marine-soldaterne var under det indtryk at rumvæsner var noget mærkeligt noget som de ikke havde været ude for. Men kan godt være jeg husker forkert, jeg skal lige tjekke Aliens igen.
I teorien er der ingen forskel på teori og praksis. I praksis er der

Skriv ny kommentar: