Det har nu i et stykke tid stået klart, at instruktøren Ridley Scott og filmselskabet Alcon Entertainment arbejder på en ny film, der skal foregå i “Blade Runner”-universet, men der har været tvivl om, hvorvidt filmen ville blive en prequel, en sequel – eller noget helt tredje.

Nu kan Scott dog fortælle, at filmen højst sandsynligt bliver en fortsættelse til kultklassikeren fra 1982.

Læs Filmz’ 6-stjernede anmeldelse af “Blade Runner – The Final Cut”.

Scott siger, at han er tæt på at finde en manuskriptforfatter, der kan hjælpe ham med hans vision, og at de faktisk er kommet ret langt med projektet.

Sidst, men ikke mindst bliver Scott spurgt, om der er mulighed for, at Harrison Ford kunne dukke op som Deckard, hvortil Scott svarer: ”Nej, ikke rigtigt.”

Mens vi venter på “Blade Runner 2”, er instruktøren i fuld gang med postproduktionen på sin nye film “Prometheus”, der foregår i “Alien”-universet og udkommer til næste sommer.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 Frederik 10 år siden

Alcon havde jo lavet filmen med eller uden Scott, så det er en smule betryggende at han har valgt at involvere sig.


Men med det sagt, så føler jeg ikke at vi behøver en fortsættelse til "Blade Runner".
Gravatar

#2 Inn0c 10 år siden

enig med #1 Blade Runner er dyb nok i sig selv. men skal de endelig lave en, så håber jeg virkelig de laver en helt anderledes historie med andre karakterer og problemstillinger
Gravatar

#3 Rasputin 10 år siden

De to film der gjorde Ridley Scott "udødelig": Alien og Blade Runner, var slet ikke originale Scott ideer. Scott var heldig at blive involveret i dem, og hans udførelse var naturligvis flot.
Men at betragte Scott som "geniet bag Alien og Blade Runner" er misvisende, og at tro at hans funktion som hovedmand bag de nye historier i de to respektive universer sikrer os film af samme kaliber er problematisk.
Gravatar

#4 The narrator 10 år siden

Jeg håber de med 'sequel' bare mener en film i samme univers, der finder sted efter etteren. Der vil intet komme ud af at involvere Deckart og Rachael.
Gravatar

#5 Lord Beef Jerky 10 år siden

En fortsættelse uden hovedrollen fra den første film, lyder umiddelbart ikke som en fortsættelse i den forstand jeg forstår ordet. Men hvis den bare foregår i samme univers som den første film, er jeg nogenlunde med på ideen. Dog behøver jeg ligesom de tidligere kommentarer i tråden ikke denne film. Den første film er blandt de bedste, jeg har set, og den afrunder alt fint i sin historie.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#6 Danilochan 10 år siden

Jeg er positiv overfor filmen. Hvis den er velskrevet, kan den blive super. Jeg tænker lidt på, hvordan man genskabte "Tron" hvilket imho. var en kanon film, og suplerede den oprindelige på en god måde.. Det KAN lade sig gøre med de rette folk ;)
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I've watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in the rain. Time to die.
Gravatar

#7 Highland Park 10 år siden

Scott siger, at han er tæt på at finde en manuskriptforfatter, der kan hjælpe ham med hans vision, og at de faktisk er kommet ret langt med projektet.
Telepati er det nye sort.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#8 MMB 10 år siden

Gravatar

#9 MMB 10 år siden

Gravatar

#10 PJP 10 år siden

Vil lige høre kære Filmz brugere... hvad for en version af Blade Runner er den bedste ?... (har ik fået set den endnu <_< )

Skriv ny kommentar: