Filmsiden IESB.net har talt med Tom Rothman, Co-chairman for 20th Century Fox, og udspurgt ham, om rygtet taler sandt vedrørende instruktøren Ridley Scotts planer om at lave endnu en film i “Alien”-franchisen.

Rothman udtaler om den mulige nye “Alien”-film: ”Der har været talt om det. Ridley Scott arbejder for tiden på ‘Robin Hood’, men jeg tror, han leger med idéen, og det ville være fedt for os. Jeg mener, det har altid handlet om, at hvis man kan få skaberen bag originalen til at lave filmen, ville det være det fedeste, så jeg krydser alle mine fingre.”

Scott stod bag den første film i sagaen, “Alien – den 8. passager” fra 1979, og ifølge Rothman skulle filmskaberens idé til den nye film om de syreholdige dræbermaskiner ikke være en fortsættelse til de fire film i serien, men derimod en prequel.

Rygter og forhåbninger om endnu en film i “Alien”-franchisen har eksisteret blandt fans i over et årti, så om Ridley Scott endelig vil føre sin idé ud i livet vil tiden vise.Vis kommentarer (69)
Gravatar

#1 Bobby Singer 14 år siden

Det kunne være rigtig fedt med en prequel, hvis Ridley Scott altså instruerer den.
Idjit
Gravatar

#2 database 14 år siden

Tjaah den kan jo gå begge veje, men i hænderne på Ridley Scott kan det vel ikke gå helt galt. Personligt ville jeg elske at se endnu en Alien film, så længe den ikke bliver så ligegyldig og forfærdelig som den forrige.
Gravatar

#3 tranberg 14 år siden

Jeg er også på en prequel, ikke fordi jeg tror det bliver af særlig høj kvalitet, men just for the hell of it!
The end is closest to the beginning
Gravatar

#4 Kviesgaard 14 år siden

Prequel?

Vil det sige at vi så får historien om hvordan det fremmede rumskib skvattede ned på den planet, som Nostromo lander på i den første film?
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#5 kongerne 14 år siden

nårh ligesom han overvejede det for 2-3-4-5-6-7 år siden?
Gravatar

#6 hey now 14 år siden

Hvis den skal laves, så gør det ordenligt. Alien 4 var en forfærdelig film, så kunne være fedt hvis Ridley Scott kunne lave en kvalitetsfilm, der er ihvertfald muligheder nok mht historien. Desværre har der jo ofte været rygter fremme om det, så tvivler lidt på om det bliver til noget.
Godspeed into the Mainstream
Gravatar

#7 filmz-Bruce 14 år siden

Lækkert!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#8 Yoda 14 år siden

Den film gad jeg godt se realiseret. Bring it on, mr. Scott!
Steven Spielberg: "Every time I go to a movie, it's magic, no matter what the movie's about."
Gravatar

#9 thomasegebaek 14 år siden

Vil ikke have en Alien prequel om så Stanley Kubrick skulle lave den! det fede ved de uhyrer er at de er A-LI-ENS og meget af uhyggen ville forsvinde hvis man vidste mere om dem.
Gravatar

#10 Skeloboy 14 år siden

Synes nu ikke nr. 4 er forfærdelig, det er en ok action-film, men kan sagtens undvære den i serien...

Er helt åbent for en 5'er, især med Ridley Scott

Skriv ny kommentar: