En fortsættelse til “Alien: Covenant” er angiveligt under udvikling – Ridley Scott instruerer igen.

Efter “Alien”-franchisens største billetsælger – “Prometheus” – blev “Covenant” ikke en lige så stor succes.

Derfor har “Alien”-holdet og Ridley Scott været på tænkepause lige siden.

Ridley Scott ønsker nemlig ikke at gentage sig selv; “Alien”-franchisen skal i en ny retning – læs om det her.

Nu erfarer Variety, at en tredje prequel-film til den originale “Alien” er på vej – igen med Ridley Scott som instruktør.

Projektet er i den tidlige manuskript-fase hos de nye Fox-ejere hos Disney.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 XuN 3 år siden

Det bliver svært at skifte fra det AI drevne narativ som der er lagt i promethius, til en rendyrket alien film.. Men Scott er altid velkommen... Skal nok se den...
Gravatar

#2 Mads47 3 år siden

Så længe jeg får en slutning på hans prequel trilogi så er jeg glad. Så dette er gode nyheder synes jeg. Jeg har altid været glad for Promteheus og Covenant, synes dog det er en skam at Covenant blev en decideret Alien film.
Gravatar

#3 Mejse 3 år siden

#2 enig ville være godt.
Gravatar

#4 Paulusmusen 3 år siden

Ridley Scott har negligeret Alien serien til en monsterfilm der er mættet og ignoreret vigtigheden af Ripleys historie. Selvom han har været med fra starten bør han give plads til nye kreative hoveder
Gravatar

#5 Paulusmusen 3 år siden

Ridley Scott har negligeret Alien serien til en monsterfilm der er mættet og ignoreret vigtigheden af Ripleys historie. Selvom han har været med fra starten bør han give plads til nye kreative hoveder [/quote]
Gravatar

#6 Johnny42 3 år siden

Prometheus kan jeg måske godt se igen, men Covenant var en decideret stinker, som jeg aldrig nogensinde har lyst til at se igen..

Hvis der skulle komme en samlet box-set, så vil jeg(hvis jeg køber det) hive Alien 4 og Alien: Covenant ud af sættet og smide dem ud.

Jeg har ikke fantasi til at forestille mig at jeg har lyst til at se mere inden for Alien universet fra Ridley Scott.
Gravatar

#7 Kaversmed 3 år siden

Det er et dilemma. På den ene side har Ridley Scott stået bag den nok bedste film nogensinde for mit vedkommende, men på den anden side føler jeg lidt, at han har mistet grebet om hvad der gjorde den første film så fantastisk interessant. Jeg værdsætter at han prøvede noget nyt og anderledes med Prometheus, selvom resultatet var en blandet oplevelse. Covenant var aldeles elendig. Mine forventninger er derfor nok desværre i den lave ende.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#8 Gorman 3 år siden

# 7 Jeg er også sådan lidt bum bum. Men genså Covenant forleden med lave forventninger og pludselig var den faktisk ikke helt så ringe. Jeg betragter den som en parantes - trods alt bedre end A4 :)
Men alt i alt vil jeg nu gerne se Scotts næste (sidste?) prequel i trilogien, og skal nok hype mig selv op, når der kommer trailer til den :) Håber han kan finde den rigtige balance denne gang - ligesom jeg har forhåbninger til Cameron og den næste Terminator fra den oprindelige mesters hånd.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#9 eskithekid 3 år siden

I første omgang har jeg været lidt skuffet over Covenant (mit hjerte begyndte helt automatisk straks at banke hurtigere af spænding, da filmen startede i biffen efter at have ventet på det i nogle år, så stor fan er jeg). Men i tanke om en fortsættelse havde godtaget den. Prometheus var nyt og spændende, så mon ikke Ridley Scott lige har en chance for at hive noget op fra hatten, før det hele skydes ned? Hellere se det end MIB-Ghost Busters etc. fortsættelser. Glæder mig.

Skriv ny kommentar: