Under Amazon MGM Studios-præsentationen blev der annonceret en efterfølger til streaming-succesen ‘Road House’ på Amazon Prime, hvor Jake Gyllenhaal vil gentage sin hovedrolle som en tidligere UFC-kæmper, der bliver dørmand.

Ifølge Amazon har ‘Road House’ haft næsten 80 millioner seere på verdensplan siden premieren på Amazon Prime den 21. marts. Filmen havde rekordhøje seertal på over 50 millioner på verdensplan i løbet af de første to weekender og blev dermed Amazon MGM Studios’ mest sete filmpremiere nogensinde på verdensplan.

Dog gik ikke alt glat med ‘Road House’-udgivelsen. Instruktøren Doug Liman annoncerede, at han boykottede premieren på grund af manglende biografvisning, og den oprindelige manuskriptforfatter til ‘Road House’, R. Lance Hill, annoncerede, at han planlagde at sagsøge Amazon for angiveligt at have brugt AI til at fuldføre genindspilningen, inden rettighederne til den oprindelige film vendte tilbage til ham.

‘Road House’ havde oprindeligt den sene skuespiller Patrick Swayze i rollen, som Gyllenhaal genopfandt. Gyllenhaal reflekterede over at ære Swayzes arv ved at tage tøjlerne for genindspilningen.

“Jeg har tænkt tilbage på min tid med Patrick på ‘Donnie Darko’ og genset denne fantastiske mand i den originale ‘Road House’ samt så mange andre film. Jeg er aldrig holdt op med at være fan,” skrev Gyllenhaal på sociale medier.

“Han var et så stort talent, og jeg har fortsat så meget respekt og beundring for det, han bidrog med til verdenen. Jeg vil aldrig glemme hans venlighed over for mig, da jeg begyndte – han var ikke nødt til at bruge tid på mig, men han gjorde altid. Vi har lavet en anden ‘Road House’ denne gang, men håber, han ville have haft det sjovt med at se den!”

Filmen, der udkom i marts måned, mødte hård kritik fra anmeldere både herhjemme og internationalt, herunder også her på Filmz.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: