Efter en ret dramatisk vej til streaming giganten er ‘Road House’ den nye mester i ringen for Amazon MGM Studios. Det fortæller The Hollywood Reporter.

Amazon siger, at genindspilningen af den ikoniske actionfilm fra 1989 er dens største globale filmlancering nogensinde. Og for første gang for en spillefilm angav Amazon et seertal og sagde, at 50 millioner seere havde set filmen, siden den havde premiere den 21. marts.

Dog gav Amazon ikke klarhed over, hvordan det nåede dette nummer – for eksempel, hvis en konto, der ser et minut af filmen, ville bidrage til de 50 millioner, eller hvis det beregnede en visning som feks. Netflix og Disney+, der dividerer filmens spilletid med det samlede antal seere.

‘Road House’ lavede overskrifter inden sin debut, da instruktøren Doug Liman sagde, at han ville droppe dens premiere ved ‘South by Southwest’ i protest mod, at filmen ikke gik i biograferne. Han bøjede sig dog i sidste ende og var til stede ved filmens debut.

Gyllenhaal spiller hovedrollen som den tidligere UFC-kæmper Dalton, der bliver ansat som dørmand på en bar i Florida Keys. Den følger i fodsporene på den originale, der havde Patrick Swayze i hovedrollen.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: