Robert De Niro har forladt optagelserne til Martin Campbells kommende “Edge of Darkness”, der har Mel Gibson i hovedrollen. Filmen begyndte optagelserne 18. august, og De Niro ankom til settet i denne uge, som han nu har valgt at forlade grundet ”kreative uenigheder.”

“Edge of Darkness” er en tilpasning af en fem timer lang BBC-miniserie fra 1985, som Martin Campbell også instruerede. I den nye film spiller Mel Gibson en regelfast betjent, hvis politisk aktive datter bliver dræbt udenfor hans hjem. Da han fordyber sig i sagen, afslører han korruption i systemet, som ledte til hans datters død.

De Niro skulle have spillet en agent sendt for at fjerne sagens beviser. Filmskaberne vil nu optage udenom scenerne med De Niros karakter i, indtil en ny skuespiller findes til rollen.

På filmens rolleliste er foruden Gibson bl.a. Danny Huston, Shawn Robert og Bojana Novakovic.

Filmens manuskript er tilpasset af William Monahan, der vandt en Oscar for sit manuskript til Martin Scorseses “The Departed”.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Spanner 14 år siden

Jeg troede at Mel Gibson havde valgt ikke at være skuespiller mere?
"You fuhl no man can kil me die no ay not man" - Erlingur666
"Do not talk to me about pork when we have a crisis on my hands!!" - Producerem
Gravatar

#2 kasperfmn 14 år siden

Han valgte at fokusere på at lave og instruere sinne egne projekter i en periode i stedet for at være skuespiller, nu har han så valgt at fokusere på skuespillet igen.
Gravatar

#3 keitel 14 år siden

Trist, gad godt vide hvad der er gået galt der, kunne være fedt at have set de 2 sammen for første gang.
Gravatar

#4 Buzz 14 år siden

Jack kunne gå an nu nå Robert De Niro ha forladt optagelserne

Skriv ny kommentar: