Så er der nyt i sagen om filmatiseringen af Playstation 3-spillet “Uncharted: Drake’s Fortune”. Robert De Niro har bekræftet overfor MTV Movie Blog, at han er særdeles interesseret i at blive tilknyttet projektet.

Instruktør David O’Russel (“The Fighter”) har efter sigende skrevet to biroller til makkerparret Robert De Niro og Joe Pesci, der tidligere har arbejdet sammen i “Raging Bull” og “Goodfellas”. De Niro mangler dog endnu at se et færdigt manuskript, før han endeligt beslutter sig.

Playstation 3-spillet, som filmatiseringen bygger på, følger skattejægeren Nathan Drake, som mener, at han via en forbandet guldstatue har fundet ud af, hvor beliggenheden af den sagnomspundne sydamerikanske by af guld, El Dorado, befinder sig. I sin søgen efter byen får han dog kamp til stregen, da en rival slutter sig til jagten, som ender med at omfatte farlige møder med bl.a. muterede efterkommere af nazisterne.

Rollen som Nathan Drake er allerede blevet tildelt Mark Wahlberg.

Columbia Pictures har endnu ikke sat nogen dato for, hvornår filmen begynder optagelserne.

Se også: Walberg bekræfter sig selv som Nathan Drake i Uncharted-filmatisering.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 kristoffer w. l. 13 år siden

den kunne faktisk blive fed nok, med de skuespillere tilknyttet ...
Gravatar

#2 Kaversmed 13 år siden

Kan ikke se hvad både Niro og Pesci skulle have for nogle roller... Niro som Sully måske, men så kan jeg virkelig ikke se hvem Pesci skal spille.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#3 Bobby Singer 13 år siden

Vent er David O'Russel nu instruktør på projektet eller har han "bare" skrevet manuskriptet?
Idjit
Gravatar

#4 Hr. Nielsen 13 år siden

Når jeg læser at en film er baseret på et spil, så stritter mine nakkehår altid pga de mange dårlige forsøg (og alt for få gode). Men David O'Russel er da normalt en kvalitativ herre, så måske han kan rette lidt på mine fordomme.
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#5 the_paki_don 13 år siden

De Niro skal læse manus? Manden, der sidst var med i Little Fockers? Interessant.
Gravatar

#6 gladiator 13 år siden

Spillet er genialt, holder de sig til det langt han af vejen, så kan de ikke gå galt i byen... MEN det gør Hollywood sjældent..

Resident Evil er fandme langt fra spillene.... Som eksempel. Desværre, for det er fantastisk spil!
Gravatar

#7 elwood 13 år siden

Det her projekt er dømt til og fejle, en familie af treasure hunter, der nærmest opretholder en form for lov, WTF! har han gang i ham instruktøren! det er så langt fra selve stilen, og handlingen, som det kan være.

Har ingen interesse i det her projekt sådan som det tegner sig, det eneste han har rigtig indtil videre er Navnet på hoved personen, og så Navnet på spillet.

Naugthy Dog har vidst heller ikke udtrykt den store begejstring for den retning projektet har, venter stadigvæk på den artikel fra Kotaku, hvor de spørge ind til dette.

Fjern navnet Uncharted og Nathan Drake fra filmen her, og bare find på en adventure film, den skal ikke forbindes til Uncharted spil serien, hvis jeg sku ha noget og sige, men suk...
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"

Skriv ny kommentar: