Det er ikke mange rapstjerner, der får den store succes, når de skifter karrieren bag mikrofonen ud med det store lærred. 50 Cent er ingen undtagelse, men mangemillionæren er tilsyneladende ikke færdig med at indtage Hollywood.

50 Cent har nemlig fået selveste Robert De Niro om bord på sit nyeste projekt, filmen “Freelancers”. Bag kameraet står Jessy Terrero, som før har arbejdet sammen med 50 Cent på filmen “Gun”. 50 Cent har tidligere optrådt overfor Robert De Niro i “Righteous Kill”.

I “Freelancers” spiller 50 Cent en slagen politimands søn, der efter farens død slutter sig til politiakademiet med sine to bedste venner. Efter et veloverstået grundforløb tager farens gamle makker, kaptajn Vic Scarone, den nyuddannede politimand under sine vinger, og inden længe er 50 Cent en del af den hårde kerne hos Scarcones uberegnelige enhed.

På rygtebasis er også Forest Whitaker på tale til at medvirke i filmen, der begynder optagelserne 18. april i New Orleans.

Se også: 50 Cent og Val Kilmer sammen igen i ny film skrevet af 50 Cent


Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 MMB 9 år siden

Come on, De Niro!
Gravatar

#2 elwood 9 år siden

Så vare det ikke længe før 50 Cent og RDN's Rap Album udkommer.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#3 Whispering Horse 9 år siden

Jeg kan lide se, at De Niros tale fra "Taxi Driver" bliver samplet til 50 Cents næste album.
Wisdom's a gift, but you'd trade it for youth.
Gravatar

#4 Lawman. 9 år siden

Uh, mon det viser sig at faderens gamle ven og makker har en finger med i faderens død? Jeg tror det:)
Gravatar

#5 KEiZ 9 år siden

#4 jooo mon ikke:)
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#6 DoctorDoom 9 år siden

Nu er det jo ikke første gang d'herrer DeNiro og Fiddy spiller sammen. De spillede overfor hinanden i Rightous Kill, hvor også Pacino havde fundet vej.

Det lyder da ej heller som det hidtil værste DeNiro-projekt. Sublim skuespiller, men kritisk kan man ikke beskylde ham for at være i sine senere år.

Skriv ny kommentar: