AICN kan nu rapportere, at Robert Downey Jr. har fået rollen som den pansrede Marvel-helt “Iron Man” i Jon Favreaus filmtilpasning af den populære tegneserie.

Historien følger milliardæren og våbenopfinderen Tony Stark, der konfronterer sin fortid, efter at han bliver såret af et af sine egne våben. Med en højteknologisk panserdragt bliver han Iron Man og bekæmper uretfærdighed og terrorisme – men samtidig må han også kæmpe med det pres, som hans tvedelte og kaotiske livsstil medfører.

Arthur Marcum og Matt Holloway har stået for manuskriptet til filmen, der bliver distribueret af Paramount Pictures 2. maj, 2008.Vis kommentarer (34)
Gravatar

#1 filmz-PerKrogh 17 år siden

Robert D. Jr. er for cool, så håber bare filmen spiller
Gravatar

#2 hey now 17 år siden

Det var faktisk en lidt overraskende nyhed. Umiddelbart vil han passe godt ind i rollen, men håber virkelig de formår at tage historien og universet seriøst.
Godspeed into the Mainstream
Gravatar

#3 Bohemian 17 år siden

LOl det da for fedt!
Havde overhovedet ikke regnet med det blev ham, He's got my vote!
Free in serenity.
Gravatar

#4 Martindan 17 år siden

håbede nu på Tom Selleck.

men Downey Jr. er nu også et godt valg... så fair nok.

kan vi leve med.
for cryin' out loud......

#5 17 år siden

Kender ikke Iron Man, men...

"bekæmper uretfærdighed og terrorisme - men samtidig må han også kæmpe med det pres, som hans tvedelte og kaotiske livsstil medfører"

... lyder som noget man har set - tja - 1.000 gange før.
Gravatar

#6 filmz-Kadann 17 år siden

Well, Downey kan helt sikkert forholde sig til Iron Mans skyggesider, så jeg er helt sikkert positiv. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#7 filmz-rupert giles 17 år siden

Jeg havde afskrevet den her film som værende endnu et potentielt middelmådigt produkt fra Marvel (ala X-Men 3, Daredevil, Punisher, Fantastic Four, Elektra, Blade Trinity, Ultimate Avengers tegnefilmene...), men nu håber jeg dælme at Favreau viser sig at have nogle tricks oppe i ærmet. Castingen af Downey Jr er både helt uventet og lige i øjet.

Jeg er ret glad for figuren Iron Man og Tony Stark i særdeleshed. Han kan være noget så usympatisk (og fordrukken, men det er vist en historie til en anden film, såvidt jeg har forstået det), og Downey burde sagtens kunne håndtere figuren og tilføje den noget af den tyngde, den fortjener.

Så må vi bare håbe at manuskriptet og instruktionen gør sig fortjent til ham, så filmen kan ende på samme eksklusive hylde som Spider-man 1 og 2 samt de to første X-Men film.
--------------------------
That'll put marzipan in your pie plate, bingo

#8 17 år siden

#6: I hvert fald hvis Iron Manns skyggesider er spirits 'n' hero.
Gravatar

#9 x marks the spot 17 år siden

Perfekt!! Manden har jo dybde og troværdighed som en af de få rigtige gode skuespillere for tiden - og nok dårlige personlige erfaringer til at spillet en arret mand.
Håber den kommer på samme niveu som Spider-Man og Batman Begins filmene.

Den bedste nyhed længe!!
"Do, or do not. There is no try".
Gravatar

#10 tiny 17 år siden

# 7

Jeg er helt enig. Først skiftede de instruktøren ud (havde gerne set Cassavetes i den stol). Men nu er jeg da på igen. Robert Downey jr. har altid haft en speciel plads i mit hjerte ;)
Just think of your mind as a movie, you can pause, rewind or slow down any details you want.

Skriv ny kommentar: