Terminator Salvation”-instruktøren McG kunne ved WonderCon endnu en gang bekræfte, at Arnold Schwarzeneger også vil være med i den forestående film om menneskehedens kamp mod det maskinstyrede Skynet.

Effekt-firmaet ILM har i filmen skabt en yngre udgave af skuespillerens T-800-rolle fra James Camerons originale film, og den aldrende østrigske actionstjerne er så tilfreds med, hvordan McG har taget brug af hans figur i filmen, at han er i forhandlinger om at indspille mere dialog til projektet. Tidligere har Linda Hamilton også bekræftet, at hun vender tilbage som Sarah Connor i form af en voice-over-monolog.

Samtidig kunne instruktøren afsløre, at han er ved at indgå aftaler med Robert Patrick, der spillede T-1000 i “Terminator 2”, om at skulle medvirke i den næste film i den nye “Terminator”-trilogi, hvor skuespilleren så skulle spille den videnskabsmand, der i sidste ende lægger fundamentet for den ustoppelige Terminator-prototype fra “T2”.

”Jeg taler tit med Robert Patrick,” fortæller han. ”Jeg kan lide tanken om, at man i den næste potentielle film møder Robert Patrick, som han tager sig ud i dag, og han er en videnskabsmand, som arbejder på at forbedre cellekopiering, så vi kan få bedre helbred og kurere børnediabetes og alle disse ting, der endnu en gang lyder som en god idé – og som igen lever som et idealiseret udtryk af os selv.”

McG fortsætter: ”Så forestil jer at se en 60-årig Robert Patrick og så tænke: ‘Sindssygt! Det kommer til at blive den T-1000, der sendes tilbage.’ Jeg er ikke nået til bunds i det, men Robert og jeg spiste middag sammen forleden og talte om det. Jeg har allerede lavet to film med Robert Patrick, så jeg holder virkelig af ham. Og nu går han meget op i at køre på motorcykel. Han er en meget seriøs fyr.”

“Terminator Salvation”, den første film i McG’s planlagte nye trilogi, rammer biograferne i juni måned.


Vis kommentarer (24)
Gravatar

#11 Blacksanta 11 år siden

#10, latter.
Gravatar

#12 mimic 11 år siden

11, blind gammel klovn ;)
Gravatar

#13 Bohemian 11 år siden

Ingen kan slå Robert Patrick i T2, satans hvor er han kold i den film !
Free in serenity.
Gravatar

#14 BN 11 år siden

#13:

Ja, han gjorde mod "Ralph" hvad Al Pacino nøjedes med at tænke! ;-)
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#15 KVASAR 11 år siden

Nu er det svært at kommentere en film der aldrig burde være lavet.
Og det er "Terminator 3: Rise of the Machines" jeg mener !!!


Den her sene fortæller at om special effects historie. (husk den er fra 1991)

Link


AVATAR A James Cameron Film - Total $2.782.206.970 Worldwide
Gravatar

#16 ducktorwho 11 år siden

"Vi havde middag sammen"....?? *GG* Tal dog dansk! ;-)


elwood (3) skrev:
Man må sige at på trods af MCg's Ry, så har han sku alle de gode kort på hånden, for at det her projekt faktisk ku gå hen og blive godt, jeg håber da stadigvæk på det 8-)Jeg har ikke rigtig forstået hvad det er, McG har dårligt ry for? Han får vel ikke sådan et job som det her Terminator-gig, hvis han laver lortefilm?
Gravatar

#17 stoffer 11 år siden

#16 - Åbenbart...
Now the thing to remember, boys... flies spread disease, so keep yours closed!
Gravatar

#18 ducktorwho 11 år siden

stoffer85 (17) skrev:
#16 - Åbenbart...Hold da OP, hvor blev jeg klogere af den kommentar... :-P
Gravatar

#19 Winter999 11 år siden

Hold da ****!! Knib mig... Det bliver sku da bare bedre og bedre. Linda Hamilton, Arnold og nu Robert - Mister Ice himself! Hmmm hvad bliver det så i den tredje film det er jo ikke til at forestille sig McG is pulling out all the stops! Håber virkelig den lever op til alt den hype.

Er dog uenig med alle jer der syntes at T3 er dårlig, hvis man tager den for hvad den er så er der ingen grund til at bruge tid på at benægte den hehe. En af mine favorit linjer er nu en gang fra T3 ;)
Gravatar

#20 elwood 11 år siden

#16 Jeg mente mest når man tænker på hans tidligere film som Charlies Angels filmene.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"

Skriv ny kommentar: