Terminator Salvation”-instruktøren McG kunne ved WonderCon endnu en gang bekræfte, at Arnold Schwarzeneger også vil være med i den forestående film om menneskehedens kamp mod det maskinstyrede Skynet.

Effekt-firmaet ILM har i filmen skabt en yngre udgave af skuespillerens T-800-rolle fra James Camerons originale film, og den aldrende østrigske actionstjerne er så tilfreds med, hvordan McG har taget brug af hans figur i filmen, at han er i forhandlinger om at indspille mere dialog til projektet. Tidligere har Linda Hamilton også bekræftet, at hun vender tilbage som Sarah Connor i form af en voice-over-monolog.

Samtidig kunne instruktøren afsløre, at han er ved at indgå aftaler med Robert Patrick, der spillede T-1000 i “Terminator 2”, om at skulle medvirke i den næste film i den nye “Terminator”-trilogi, hvor skuespilleren så skulle spille den videnskabsmand, der i sidste ende lægger fundamentet for den ustoppelige Terminator-prototype fra “T2”.

”Jeg taler tit med Robert Patrick,” fortæller han. ”Jeg kan lide tanken om, at man i den næste potentielle film møder Robert Patrick, som han tager sig ud i dag, og han er en videnskabsmand, som arbejder på at forbedre cellekopiering, så vi kan få bedre helbred og kurere børnediabetes og alle disse ting, der endnu en gang lyder som en god idé – og som igen lever som et idealiseret udtryk af os selv.”

McG fortsætter: ”Så forestil jer at se en 60-årig Robert Patrick og så tænke: ‘Sindssygt! Det kommer til at blive den T-1000, der sendes tilbage.’ Jeg er ikke nået til bunds i det, men Robert og jeg spiste middag sammen forleden og talte om det. Jeg har allerede lavet to film med Robert Patrick, så jeg holder virkelig af ham. Og nu går han meget op i at køre på motorcykel. Han er en meget seriøs fyr.”

“Terminator Salvation”, den første film i McG’s planlagte nye trilogi, rammer biograferne i juni måned.


Vis kommentarer (24)
Gravatar

#21 Kruse 11 år siden

HamFraKrypton (16) skrev:
"Vi havde middag sammen"....?? *GG* Tal dog dansk! ;-)Jeg har ikke rigtig forstået hvad det er, McG har dårligt ry for? Han får vel ikke sådan et job som det her Terminator-gig, hvis han laver lortefilm?


Jo, fordi de lortefilm som han lavede tjente mange penge ind. Så simpelt er det. Hollywood tænker på indtjening før kvalitet.

Men derfor har jeg stadig lidt håb omkring denne film.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#22 runehansen76 11 år siden

huha jeg savler nu - den kan blive SÅ fed den film!!!! skal jeg da ha!! skal jeg da ha!
www.JudasKiss.dk
www.FaceBook.com/runehansen76
Gravatar

#23 filmz-Don Drift 11 år siden

Lidt åndsvagt at smide Arnold, Robert og Linda ind i samme film, monolog eller ej.

Men hvis han smider dem alle i T4, så bliver det svært at overgå den i form af T5 og T6.

Men jeg glæder mig uanset hvad, elsker Christian Bale, og elsker Terminator universet. For mig er T1 og T2 de bedste, og eneste rigtige/mest originale. Men det altid fedt at få lov til at se mere. Håber bare det er en god historie og nogle ordentlige film der bliver lavet.
"Sideways, all days!"
Gravatar

#24 HonoDelLoce 11 år siden

#23

Nu snakkes der jo her om muligheden for at Robert Patrick er med i T5 :)
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!

Skriv ny kommentar: