Selvom “The Twilight Sage: Breaking Dawn – del 2” på nuværende tidspunkt står til at være den sidste film i den utroligt populære saga, så har Lionsgate udtalt interesse i at lave flere film, hvis Stephanie Meyer skriver flere bøger – hvilket hun overvejer at gøre.

Se også: ”The Twilight Saga” forsætter måske efter “Breaking Dawn”.

Skulle det blive til flere historier om de romantiske vampyrer og varulves kamp om Bella, så kommer det dog højst sandsynligt til at blive uden pigernes udødelige idol, Robert Pattinson, som ikke virker synderligt interesseret i at lave flere “Twilight”-film.

”Jeg ville være nysgerrig omkring, hvad Stephanie ville skrive, men jeg ville nok være for gammel – jeg er allerede for gammel,” udtaler Pattinson.

At Pattinson mener, han er ved at blive for gammel til at spille en udødelig vampyr, som aldrig ældes, kan der muligvis være noget om, eftersom han allerede har spillet rollen siden 2008’s “Twilight”.

Før fans behøver bekymre sig om fremtiden, vil de kunne nyde nuet med “The Twilight Saga: Breaking Dawn – del 2”, når den får premiere senere på året.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 David Munch 10 år siden

Forstår man godt... Han har nok ikke lyst til at være total kvindedengse resten af livet..
Gravatar

#2 the_paki_don 10 år siden

Endelig nåede han til den samme beslutning, som millioner af mennesker allerede har foretaget sig.
Gravatar

#3 Lord Beef Jerky 10 år siden

Pis også! Twilight uden RPattz er lidt ligesom en lort der ikke lugter! Øv!
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#4 Therien 10 år siden

Ved godt at Twilight ikke henvender sig til min "målgruppe", men det ændre ikke det faktum at det er noget lort..
Gravatar

#5 Alex- 10 år siden

Mon hun så overhovedet skriver flere? Tror i hvert fald næppe at de vil blive filmatiseret, eftersom halvdelen af publikummet (god knows why) ser den på grund af ham. Synes han er en fin skuespiller så han må da godt lave noget nyt seriøst.

Skriv ny kommentar: