Robert Rodriguez har fundet sin nye “Spy Kids”-familie.

Når Rodriguez rebooter “Spy Kids”-franchisen, som han selv startede for 21 år siden, bliver det ikke med Antonio Banderas, Carla Gugino, Alexa Vega og Daryl Sabara tilbage som spionfamilien Cortez.

I stedet bliver det ifølge Deadline “Shazam!”-superhelten Zachary Levi og “Jane the Virgin”-stjernen Gina Rodriguez (der ikke er relateret til filmens instruktør), som spiller verdens bedste spioner og forældre til to børn, der spilles af Everly Carganilla og Connor Esterson.

Filmen følger børnene, der selv påtager sig rollen som spioner, efter de uden at vide det hjælper en ond spiludvikler med at sprede en virus, der giver ham magten over al teknologi.

Rodriguez vil ligesom med samtlige tidligere film i franchisen både instruere, skrive og producere rebootet. For første gang har han dog slået sig sammen med en anden forfatter, Racer Max, for at skrive et “Spy Kids”-manus.

Skydance Media og Spyglass Media Group står bag rebootet, der ligesom Rodriguez’ sidste film, “We Can Be Heroes”, bliver en Netflix Exclusive.

Læs også: “Robert Rodriguez står bag ‘Spy Kids’-nytænkning for Netflix”

Hvornår “Spy Kids”-rebootet får premiere, ved vi endnu ikke.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: