Rogue One”-skuespilleren Donnie Yen har givet sit bud på, hvorfor at “Star Wars” flopper i Kina.

Donnie Yen kommer fra Hong Kong og spillede desuden med i “Rogue One: A Star Wars Story”. Han siger, at den kinesiske befolkning ikke er opvokset med “Star Wars”-kultur, som vi er i vesten.

Marvel er lettere for kineserne at forstå:

Kinesiske publikum voksede ikke op med ‘Star Wars’-kultur, så det virkede desværre ikke. Marvel er meget lettere at forstå. Med ‘Star Wars’ er der et helt univers. Marvel med alt fra kostumerne, til musikken, til idolerne, til stjernerne, så er det meget nemmere at lukke hullet mellem selve filmen og publikum,” fortæller Donnie Yen til JoBlo.

“Solo” – den seneste “Star Wars”-film – floppede stort i Kina, der er det næststørste biografland.

“Solo” åbnede med 10 millioner dollars, hvilket kan sammenlignes med den kinesiske “Infinity War”-åbning på 200 millioner dollars – læs mere her.

..


Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Mejse 8 måneder siden

giver jo meget god mening, man skal også tænke på at hvis kineserne, skulle ind i star wars ville de starte med gamle ikke super imponerende visuelt lavet film, og det er bare ikke det de kan lide for tiden :) marvel passer meget bedre ind, og de nye star wars film måske, men igen det er bare sværere at få interessen ud af det blå.

Skriv ny kommentar: