Det kommer sandsynligvis ikke som den største overraskelse for “Star Wars”-fans, men der er lange udsigter til en fortsættelse til Ron Howards “Solo: A Star Wars Story”.

“A Star Wars Story”-antologierne oplevede succes hos både kritikere og fans da den første “Star Wars”-prequel-fortælling, “Rogue One”, fik premiere i 2016. Siden har den også lagt fundamentet for den fuldstændig fænomenale “Star Wars”-serie, “Andor”, som fik premiere i 2022.

Du kan læse vores anmeldelse af “Andor” lige her.

Lige så strygende gik det ikke for “Solo”, prequel-filmen, der gav os historien bag Harrison Fords selverklærede slyngel, Han Solo. Her blev filmens oprindelige instruktører, Phil Lord og Christopher Miller, der allerede havde filmet i knap et halvt år, fyret grundet kreative uenigheder med både forfatter Lawrence Kasdan og Lucasfilm-leder Kathleen Kennedy. Ron Howard blev herefter hyret og står altså krediteret som ene instruktør på det endelige produkt, som ikke opnåede den ros, som man kunne have håbet på fra filmen om franchisens måske mest bedårede karakter.

Alligevel er der fans, der har håbet på at se mere til Alden Ehrenreichs version af Solo – forhåbentlig i en film, der ikke skulle gennemgå noget nær den samme kaos som den første. Det ser dog ikke ud til at blive tilfældet, fortæller Howard i et nyt interview med NME.

“Den eneste debat, jeg kender til om en fortsættelse til ‘Solo, kommer fra fansene på nuværende tidspunkt. Jeg tror ikke, det er en Lucasfilm-prioritet, så vidt jeg forstår det.”

Selvom det ikke ligefrem er den mest optimistiske opdatering fra Howard, har han dog ikke mistet håbet fuldstændig.

“Men der er blevet sat nogle fantastiske karakterer i verden, og personerne hos Lucasfilm elsker fansene og lytter virkelig, så jeg ville aldrig sige aldrig – men jeg er ikke bekendt med nogle konkrete planer lige nu om at forlænge historien eller aftalen med den her særlige gruppe karakterer.”

Selvom det ikke ser ud som om, der er nogle planer om en “Solo”-fortsættelse, er der stadigvæk masser af fortællinger forude i galaksen langt, langt borte. Serierne “Ahsoka” og “The Acolyte” er under udvikling, hvor førstnævnte får premiere i 2023. Derudover kan vi glæde os til nye sæsoner fra både “The Mandalorian” og “Andor”, mens flere film også udvikles – blandt andre en fra “Free Guy”-instruktør Shawn Levy.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: