Shawn Levy drager til galaksen langt, langt borte.

Levy bevæger sig inden længe fra det ene af Disneys megafranchises, MCU, til det andet, “Star Wars”. Han er nemlig ifølge Deadline under forhandlinger om at instruere en ny “Star Wars”-film.

Nyheden er senere blevet bekræftet af The Hollywood Reporter, der til gengæld beretter, at han definitivt udvikler en film i George Lucas-galaksen, men tilsyneladende kun med sandsynlighed for, at han skal instruere.

Nyheden om instruktørens “Star Wars”-film kommer kort tid efter, at det blev officielt, at han skal instruere sin “Free Guy”- og “The Adam Project”-stjerne Ryan Reynolds i “Deadpool 3” – filmen der også markerer Hugh Jackmans comeback som den ikoniske Wolverine.

Levy-projektet er langt fra den eneste “Star Wars”-film undervejs i øjeblikket. “Thor: Ragnarok”-instruktør Taika Waititi, “Star Wars: The Last Jedi”-instruktør Rian Johnson og “Lost”-forfatter Damon Lindelof har hver især et sci-fi-eventyr på vej, ligesom “Wonder Woman”-instruktør Patty Jenkins også står bag “Rogue Squadron”.

Læs også: “Rian Johnson håber stadig at kunne lave sin ‘Star Wars’-trilogi”

Sidstnævnte er dog blevet fjernet fra premiereprogrammet på ubestemt tid, og ligesom med den er det i virkeligheden svært at sige, hvornår vi får de andre “Star Wars”-film at se.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Salt 1 år siden

Har alle instruktører efterhånden ikke fået tilbuddet? Hvad med.. i dont know.. George Lucas?

Skriv ny kommentar: