Barbies mandlige modstykke, Ken, er ifølge Deadline blevet fundet i Warner Bros.’ “Barbie”-film.

Ryan Gosling er i de afsluttende faser af forhandlingerne om rollen som den velkendte dukke. Det betyder, at “La La Land”-skuespilleren kommer til at spille over for “The Suicide Squad”-skuespillerinden Margot Robbie, der skal spille den titulære dukke.

Læs også: “Margot Robbie er en del af stjerneensemblet i Wes Andersons næste film”

“Barbie” markerer ikke første gang, de to skuespillere spiller i samme film. De indgik begge i Adam McKays “The Big Short” fra 2015, selvom skuespillerne dengang aldrig delte en scene. Det vil derimod i den grad overraske, hvis de to stjerner ikke kommer til at dele skærmen i den kommende film.

Filmen er instrueret af “Little Women”-instruktøren Greta Gerwig, der derudover har skrevet filmen i samarbejde med sin partner Noah Baumbach, instruktøren bag “Marriage Story”.

Goslings næste film er Russo-brødrenes “The Gray Man”, som i øjeblikket er i post-produktionsfasen. Her spiller han over for sin “Blade Runner 2049”-kollega Ana de Armas, Captain America-skuespiller Chris Evans og “Sling Blade”-skuespiller Billy Bob Thornton.

Der er endnu ingen officielle plotdetaljer om “Barbie”. Ligeledes er der heller ingen officiel premieredato, men vi holder jer selvfølgelig opdateret.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: