“Deadpool 3” er undervejs, afslører Ryan Reynolds.

“Deadpool”-stjernen Ryan Reynolds bekræfter nu, at der arbejdes på en tredje “Deadpool”-film.

Reynolds fortæller, at “Deadpool 3” kommer til at gå i en helt anden retning end de to første film i franchisen, skriver Variety.

Det er dog usikkert, om Ryan Reynolds taler om “X-Force”-filmen som “Deadpool 3” – eller om der er tale om en solofilm efter “X-Force”.

“Deadpool”-fremtiden har været usikker efter meldinger om, at Fox-Marvel lukker Marvel-projekter før overdragelsen til Disney – læs om det her.

Meldingen fra Ryan Reynolds understreger dog, at “Deadpool”-franchisen også har en fremtid hos Disney, der overtager Fox senere på året.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Mejse 5 år siden

dejligste nyhed :D
Gravatar

#2 Nagash 5 år siden

Wuhuu.. PG13 Deadpool bliver så fedt! :-(
Gravatar

#3 Pistolprinsen 5 år siden

Vi er kun i januar og årets bedste film nyhed er en realitet :-)
Håber Domino er med igen, for hun var sgu' sej...
Lidt trold er man vel altid :-)
Gravatar

#4 OliverDK 5 år siden

Vil gerne se mere Deadpool, men er forbeholden givet rammerne filmen kommer til at arbejde inde under måske bliver en hel del smallere, hvilket potentiel kan ødelægge konceptet. Men vi får at se.
Gravatar

#5 Ryder666 5 år siden

Så længe 3'eren bliver R-rated, er jeg klar til mere deadpool. Har haft deadpool 2: super duper cut, liggende i nogle måneder, uden at have set den. Måske ser jeg den imorgen, efter at have set Major league, som har første prioritet. Køber stadig mange nøje udvalgte film på et fysisk medie. Kan godt lide et stort udvalg. Skulle ikke undre mig, hvis jeg nærmer mig de 1500 - 2000 film. Har ikke styr på hvor mange jeg har. Ved dog hvilke. Men har ikke talt dem, så derfor ser jeg ikke film der er købt lige med det samme, dvs ikke de nyeste, da jeg også godt kan se de gamle film om og om igen, hvilket er derfor deadpool 2 endnu ikke er set. Men igen, er game på mere R-rated deadpool.

Skriv ny kommentar: