Det seneste skud på “X-Men”-stammen er det kommende “Deadpool”-spinoff om den populære skurk, som havde en mindre rolle i “X-Men Origins: Wolverine”, hvor han blev spillet af Ryan Reynolds, som ligeledes vil påtage sig rollen i den kommende film.

På nuværende tidspunkt er Reynolds og manuskriptforfatterne i gang med at finde ud af, hvem og hvad filmen skal handle om, hvilket “Van The Man”-stjernen har kunnet udtale sig lidt om.

”Jeg håber, at Cable vil være med i den,” udtaler Reynolds omkring mulige skurke, hvorefter han fortsætter: ”Jeg har ikke lagt bånd på, at jeg er forelsket i den karakter. Jeg elsker også nogle af de mere indledende karakterer fra begyndelsen af serien. Jeg kan lide Ajax – det er en nem karakter at putte ind. Og Black Tom.”

Derefter snakker Reynolds lidt om, hvorledes de kan vælge at sætte fokus på blot en enkelt fjende eller et helt ensemblecast af skurke til filmen. Men hvad det så end bliver, så vil Reynolds og “Deadpool” gøre deres indtog i biograferne i 2011.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 the_paki_don 15 år siden

Det ville være interessant med Cable, men der ville opstå massive forklaringsproblemer med Cables oprindelse, når man tænker på, hvem hans forældre er. Det skriver jeg ikke her. For jeg er en nuttet pusser nusser, der ikke skriver spoilere.
Gravatar

#2 Astralaz 15 år siden

#1 He he alle vi trofaste X-Men læsere ved da godt hvem Cables forældre er....hmmm tja tror nok de må forsøge at lave en mere strømlinet og forenklet forklaring så.... :-)
Gravatar

#3 Munchkim 15 år siden

Uhhhh, Garrison Kane som los skurkos og så en Copycat ind fra højre som Deadpools looooove interest.... Den combo ville jeg ikke se noget galt i.
Jeg tror ærligt talt at personer som Cable og T-Ray bliver en tand for besværlige at få fortalt de stu.... errrr.... de normale folk som ikke har læst tegneserien.

Ud over det... så kan man ikke sige Black Tom uden at sige Siryn... yay, more redheads!
Gravatar

#4 Winter999 15 år siden

Cable ville være så fedt... Selvom i måske har ret med hensyn til hans baggrund... Men der blev jo egentlig heller ikke forklaret så meget omkring ham dengang han først dukkede op så vidt jeg ved. Måske man kunne tage den vinkel... Så længe de bare laver et ordenligt manuskript og ikke en gang kogt pladder som Wolverine var... Jo jo underholdende film, meeen kunne vi nu ikke have holdt os lidt tættere til Marvel?
Gravatar

#5 Collateral 15 år siden

Syntes Reynolds var vildt god i X-men origins, og syntes desuden han er morsom i "Two guys and a girl."
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#6 Winter999 15 år siden

#5 Helt enig! Modsat en masse som ikke kan lide ham synes jeg faktisk han er både sjov og en god skuespiller... Hva så hvis man ikke kan spille seriøse roller... Hvad er der nu galt med specialisering :P.

Skriv ny kommentar: