Arnold Schwarzenegger var i sin tid den ingrediens, der gjorde “Predator” til det hit, som den blev, og han var efter manges opfattelse samtidig den, der manglede i efterfølgeren “Predator 2”.

Med det for øje har Robert Rodriguez og de andre manuskriptforfattere skrevet en rolle til den aldrende actionhelt i den kommende efterfølger til den originale film, der går under navnet “Predators”.

Rodriguez og co. har tilsyneladende givet et tilbud til Schwarzeneggers lejr og venter nu blot på at få svar, om guvernøren er interesseret eller ej. Men hvis det ikke kommer tids nok, må de dog skrive rollen ud eller lave den om, da projektet gerne skulle gå i produktion hurtigst muligt for at kunne udkomme i 2010.

Hvis Schwarzenegger skulle være klar på at vende tilbage for endnu engang at påtage sig rollen som Dutch, så vil det dog stadig blot være en større cameo af en slags, der maks. vil svare til et par dage under optagelserne.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 frankdrebin 13 år siden

Kunne være fedt hvis de får Arnold med på den :) Predator er sku en af de bedre film han har lavet! Også en af mine yndlings, sammen med The Terminator, T2, Totall Recall, Last Action Hero :)

Gravatar

#2 Eat this 13 år siden

YYYeeeeeeeeeeeeeeessssss det skal bare ske.

Glæder mig til at se ham i biffen idag, selvom det kun er sekunder han er med i terminator i CGI vertion.
Gravatar

#3 frankdrebin 13 år siden

#2 har set klippet, ligger på youtube.. Jeg bukkede under for min nysgerrighed :)
Gravatar

#4 gravity 13 år siden

synes nu ikke at han manglede i predator 2 som der står. Det var bare en anderledes predator film, som jeg nu også er ret glad for
Gravatar

#5 elsotho 13 år siden

enig med dig #4
Gravatar

#6 Bohemian 13 år siden

Predator 2 synes jeg er rigtig fed :) og er skam en værdig opfølger,

Men kunne sku være sjovt at se Arnold vende tilbage som Dutch i en cameo :)
Free in serenity.

Skriv ny kommentar: