Siden det meget omtalte hacker-angreb mod Sony, er der atter kommet gang i rygterne om, hvem der skal overtage rollen som James Bond efter Daniel Craig.

Se også: Her er titlen og castet på den 24. James Bond-film

Ud over den kommende ”Spectre” har Daniel Craig indtil videre kun kontrakt på én Bond-film. Og i en lækket e-mail fra Sonys topchef Amy Pascal til den tidligere chef for Columbia Pictures Elizabeth Cantillon nævnes Idris Elba som et oplagt bud på Craigs afløser.

Idris Elba selv har kommenteret rygterne på Twitter med et humoristisk glimt i øjet:

”Skal 007 ikke være en flot fyr? Glad for, at I mener, at jeg har en chance. Godt nytår,” skriver han under et billede af sig selv.

Den amerikanske talkshow-vært Rush Limbaugh ser ikke frem til, at den britiske agent måske skal spilles af en sort skuespiller. Alene af den grund af forfatteren Ian Fleming omtalte James Bond som ”en hvid mand fra Skotland”.

I første omgang vender Daniel Craig dog først tilbage i rollen som James Bond i den kommende “Spectre”, der får premiere den 6. november næste år.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.


Vis kommentarer (33)
Gravatar

#1 Den fede 5 år siden

Og I fortsætter så med at være hæler for stjålen sladder og hiver nyheder hjem på løse ordudvekslinger i private emails. Fucking sørgeligt.

Jeg stillede jer sidst et sagligt og redaktionelt toprelevant spørgsmål, hvor hr. Vejlgaard Just stak halen mellem benene igen. Derfor forventer jeg heller ikke, I forholder jer til kritikken denne gang og rent faktisk svarer på de ting, der spørges om (og fri mig lige for den sædvanlige svada med gummisvaret "vi lytter til kritik", den er vist officielt afkræftet nu).

MEN, så længe I ødelægger siden med populistisk bræk som dette, så nægter jeg at lade dette ske stiltiende. Stol trygt på det.
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 5 år siden

#1 Vi lytter skam til kritik. Også til din, men du må også acceptere, at vi ikke altid er enige i netop din kritik.

Jeg deler anerkendte kollegers - fra bl.a. Variety og The Guardian - synspunkter om, at de hackede informationer bestemt er problematiske, men ikke desto mindre er nyhederne relevante for vores læsere.

Chefredaktør på Variety, Andrew Wallenstein, har beskrevet det præcist, godt her: http://variety.com/2014/biz/opinion/why-publishing...
Gravatar

#3 Den fede 5 år siden

Variety? Oh my god, så forstår jeg bedre udviklingen på Filmz, hvis det er forbilledet. Andrew Wallenstein har han jo med sine udtalelser for længst givet op på journalistisk integritet.

Det er ikke MIN kritik, I skal være enige i. Det er en grundlæggende kritik, som foregår lige nu verden rundt.

Desuden repræsenterer Variety hele underholdningspaletten. En bedre sammenligning med jer er Empire Magazine og Total Film, og du kunne jo spørge dig selv om, hvorfor de ikke poster sladder og andet møg fra Sony-hacket. Det er et konsekvent valg, de har taget, fordi de arbejder seriøst med deres journalistik og ønsker at blive taget alvorligt i fremtiden af deres læsere.

Som jeg før har sagt, der KAN være ting fra hacket der forsvarligt kan bringes, hvis de er store nok. Men når selv Idris Elba ser jeres sladder-nyhed som en joke (og heldigvis selv kan joke med det), så er det nok en liiiiiiille indikator på, at det IKKE SKAL BRINGES SOM EN NYHED PÅ EN SERIØS FILMSIDE.

Tilsæt dertil det moralske aspekt i at pushe en kriminel handling videre for ussel mammon. Sidst i bragte en nyhed fra hacket lavede i en decideret løgnagtig overskrift (da jeg påpegede det hørte jeg sjovt ikke mere fra jer), så I er ved at løbe tør for undskyldninger.
Gravatar

#4 patrickjane 5 år siden

On topic!! Gentlemen;o)

Bond skal ikke være sort... BASTA! (og nej, det har intet med racisme at gøre). Bond er hvid, har altid været hvid, og forbliver forhåbentlig hvid i fremtiden.
Gravatar

#5 Morten Vejlgaard Just 5 år siden

#3 Synes faktisk, det er en ret balanceret tekst, som Wallenstein har forfattet.

Jo, men nu er det jo dig, der kommer med en udmærket kritik, som vi så forholder os til. Og som vi ikke deler. Det gør Empire og Total Film så. Jeg kan godt forstå dem og dig, men vi har valgt at bringe historierne, uagtet de kommer fra en problematisk kilde, mildest talt. Det gør The Guardian, Independent, Variety, Daily Mail og Indiewire - for bare at nævne nogle andre medier - også.

Det er en grundlæggende, god diskussion. Og den vil jeg love dig, vi følger løbende. Eks. er det vildt interessant, at Sony nu truer Twitter med et søgsmål, hvis der deles tweets med det lækkede indhold. Ytringsfrihed vs. kriminel handling - svær diskussion, spændende diskussion. I denne sag vælger vi det første. Det er du som læser så i din frie ret til at reagere på.
Gravatar

#6 Mads47 5 år siden

patrickjane (4) skrev:
On topic!! Gentlemen;o)

Bond skal ikke være sort... BASTA! (og nej, det har intet med racisme at gøre). Bond er hvid, har altid været hvid, og forbliver forhåbentlig hvid i fremtiden.


100% enig, James Bond har alle dage været en hvid man fra Scotland, kan ikke se grunden til at skifte hans race ud. Men tænker det har helt sikkert noget at gøre med den absurde politiske korrekthed som bliver stoppet ned i halsen på os. Eneste måde jeg vil gå med til et farvet 007, er hvis James Bond er død og en ny man overtager 007 navnet.
Gravatar

#7 X&O 5 år siden

Mads47 (6) skrev:
Eneste måde jeg vil gå med til et farvet 007, er hvis James Bond er død og en ny man overtager 007 navnet.


Sådan har jeg altid forestillet mig at det foregik. Og at navnet James Bond hang sammen med hans nummer.

Jeg ville nok ikke have det store imod at de brugte en sort mand til at spille rollen, bortset fra at det virker som en ændring der skal ske bare for at vi kan skabe større racelighed, og ikke fordi vedkommende rent faktisk ville være den bedste til rollen. Men der er nu mange andre jeg hellere ville se i rollen - Michael Fassbender fx.
Gravatar

#8 Geekalot 5 år siden

Tja ville nu hellere se de nøgne bildeder i ikke ville vise sidst pga. hacking, en en gammel nyhed om en sort som james bond.
Gravatar

#9 Noz 5 år siden

patrickjane (4) skrev:
On topic!! Gentlemen;o)

Bond skal ikke være sort... BASTA! (og nej, det har intet med racisme at gøre). Bond er hvid, har altid været hvid, og forbliver forhåbentlig hvid i fremtiden.


Er det kun hud farven du stiller krav til så? Eller skal han også have en præcis højde, øjenfarve osv. osv. osv.?

Småligt.

----

Hvis det fungere må Bond sku være en 4 meter høj kvinde med kun en arm. Jeg har svært ved at se hvordan det skulle fungere, men om ikke andet er det da totalt latterligt at skyde det i jorden før man har set filmen - bare på grund af noget så overfladisk som udseendet på en skuespiller.


Gravatar

#10 Kaversmed 5 år siden

Er fuldstændig ligeglad med hans hudfarve - Idris Elba er badass!

Man har efterhånden haft rigtig mange forskellige skuespillere til at spille Bond - også skuespillere som slet ikke ligner hinanden (tjoda, hudfarven var da ens) - så jeg ser intet problem i at bruge Idris.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...

Skriv ny kommentar: