Rigtige Marvel-fans ved, hvem den fiktive tegneserie-karakter Carol Danvers er. Hun er bedre kendt under sit superhelte-alterego Ms. Marvel eller Captain Marvel. Nu rygtes “Mission: Impossible – Rouge Nation”-skuespillerinde til rollen.

Se også: Marvel til DC: Vores film har også tydelige instruktør-aftryk

Der er tale om svenske Rebecca Ferguson, der muligvis skal spille den ikoniske karakter for Marvel, hvilket vil blive første Marvel-film med en heltinde som frontfigur. Ferguson har foruden “Mission: Impossible – Rouge Nation” gjort sig bemærket i “Hercules” fra 2014.

Om rygtet fra Heroic Hollywood viser sig at være sandt, kan der være længe til, at vi finder ud af, da “Captain Marvel” først får premiere til november i 2018.

Således får Marvel-heltinden premiere imellem “Avengers: Infinity War”-Part I og II, hvorfor der spekuleres i, om Captain Marvel slutter sig til Avengers-holdet i anden del.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Kviesgaard 6 år siden

Tja hun sparkede da røv i Mission Impossible, så hvorfor ikke.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#2 Therewillbeblod 6 år siden

Fræk lille sag...
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#3 Alex- 6 år siden

Se dét ville jeg ikke have noget imod! Min viden til den del af Marvel-universet er efterhånden en anelse tåget, men Rebecca Ferguson er en stærk kvinde med et strejf af maskulinitet, som gør at jeg har tiltro til at hun kan bære titelrollen som Captain Marvel. Der ligger dælme lidt af et pres på den rolle (første kvindelige hovedrolle i en Marvel Studios produktion).
Gravatar

#4 Geekalot 6 år siden

Gwendoline Christie med langt blond hår ? hun burde da kunne stikke en lussing eller to :)
Gravatar

#5 steadi07 6 år siden

Baseret på Mission Impossible-rollen, så jeg har intet at udsætte på den her mulige casting. Kom med det og lad os se, om Marvel-maskineriet har nået et niveau, hvor en kvindelig superhelt kan bære sin egen film.

Jeg har min tvivl, men jeg skal gerne selv se den under alle omstændigheder.

Skriv ny kommentar: