Om tre år kommer den næste “Avengers”-film, der bliver den første del af to med titlen “Avengers: Infinity War”. Alt peger på, at Thanos nu selv tager skurkerollen på sig og drager i krig imod “Avengers”-holdet. Men han bliver næppe den eneste skurk, som Iron Man og de andre skal døje med.

Se også: ”Captain America”-instruktører skal lave “Avengers: Infinity War”

Det er IGN, der skriver, at Magus – den onde side af Marvel-karakteren Adam Warlock – også vil skabe problemer for de mange superhelte.

I Marvels tegneserier får Adam Warlock fat i the Infinity Gauntlet, der kan samles af the Infinity Stones, som Thor netop var på jagt efter i slutningen af “Avengers: Age of Ultron”. The Infinity Gauntlet udskiller Warlocks onde side, Magus, som altså kan blive den anden skurk i “Avengers: Infinity War – Part I”.

Teorien underbygges af “Guardians of the Galaxy”-instruktøren James Gunn, der har gjort opmærksom på, at Adam Warlocks gule puppe er at finde hjemme hos The Collector i den lille efterscene i netop “Guardians of the Galaxy”. Og her er puppen åben, som du kan se i billedet til nyheden her og i fuld størrelse i galleriet. Adam Warlock er tilsyneladende på fri fod.

Vi bliver meget klogere, når “Avengers: Infinity War – Part I” får premiere d. 4. maj i 2018.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.

Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Star Trek fever 2 år siden

Adgang nægtet

Du har ikke adgang til den valgte funktion

Fedt galleri
Gravatar

#2 Geekalot 2 år siden

kunne man helder ikke da den lå inde under indsendte nyheder, men regnede da med de havde fixet det inden de smed den ud som nyhed :/ fail
Gravatar

#3 Morten Vejlgaard Just 2 år siden

#1 Så skulle det virke igen.
Gravatar

#4 Captain Marvel77 2 år siden

havde heller ikke regnet med at han kun skulle være hovedskurken, men bliver spændene og se :-)
Gravatar

#5 Star Trek fever 2 år siden

Takker
Gravatar

#6 Jach 2 år siden

I tegneserien har han også en af stenene.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS

Skriv ny kommentar: