Skuespiller/producer/instruktør Michael B. Jordan (“Creed”, “Black Panther”) er efter sigende i gang med at udvikle en eksklusiv tv-serie til HBO Max med en sort Superman som hovedperson, oplyser Collider.

Der har tidligere floreret rygter om, at producer J.J. Abrams (“Lost”, “Star Trek”) skulle blive den næste til at reboote Superman-franchisen, mens rygterne gik på, at en sort skuespiller skulle indtage rollen som Clark Kent. Her pegede flere fan-castings på Michael B. Jordan som den næste Superman, eftersom han tidligere har været i kontakt med Warner Bros. og DC i forbindelse med Superman-projekter. Nu peger alt på, at “Creed”-stjernen selv skal stå bag serien.

Læs også: “DC Films i tvivl om ny Superman – bliver ikke Michael B. Jordan”

I hvert fald lyder det til, at Michael B. Jordans eget produktionsselskab, Outlier Society, skal udvikle serien eksklusivt til streamingtjenesten HBO Max. Selskabet er allerede i gang med at udvikle et script, som skrives af en indtil videre ukendt writer. Ifølge rygtemøllen er Jordan tilknyttet projektet som producer, mens det ikke oplyses, om han også skal spille den sorte Superman.

Serien drejer sig om karakteren Val-Zod – en sort Superman/Kryptonian fra planeten Earth 2. Ifølge DC Comics-tegneserien flygter Val-Zod fra Earth 2, før den bliver destrueret. I flere år holder han sig skjult for omverdenen, indtil han bliver fundet af Wonders of the World – Earth 2’s svar på Justice League – for at hjælpe med at nedlægge en ond Superman-klon kendt som Brutaal. Val-Zod blev skabt af Tom Taylor, Nicola Scott og Robson Rocha og fik sin tegneserie-debut i 2014.

Rygterne siger imidlertid ikke noget om, hvornår vi kan forvente en premiere på Black Superman-serien.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: