Pengemagasinet Forbes har lavet nogle beregninger på, hvad det vil koste at blive transformeret fra en ganske almindelig person til Batman. Der er godt nok tale om en lavbudget-Batman, da Forbes vurderer at det er de færreste der er i besiddelse af en formue af Bruce Waynes størrelse – en formue som pengemagasinet tidligere har beregnet til $6,3 mia.

Bruce Wayne befinder således i selskab med andre rigmænd fra fiktionens verden, der bl.a. tæller Joakim von And ($8,2 mia.), Willy Wonka fra “Charlie og Chokoladefabrikken” ($8 mia.), C. Montgomery Burns fra “The Simpsons” ($1 mia.) og Gordon Gekko fra “Wallstreet” ($650 mio.). På førstepladsen ligger Julemanden, som tilsyneladende er i stand til at fremtrylle uanede mængder legetøj, som han blot ødsler bort.

Man behøver dog ikke at befinde sig i ovennævnte kategori for at forvandle sig til den kappeklædte hævner. Forbes har beregnet at man kan blive til en skrabet udgave af Batman for blot $3,3 mio.

Dette inkluderer 3 års træning i Shaolin templet i Kina ($30.000), en billig dragt i form af en skudsikker vest ($1585), en Batmobil ($2 mio.), et alter-ego ($1,1 mio.), og ikke mindst en trofast butler ($200.000).Vis kommentarer (37)
Gravatar

#21 filt 17 år siden

#20, hmmm... ja, det er åbenbart dyrere at være en low-budget Batman end at være en super-deluxe-ultra-high-tech-Batman. ;)
"Let the universe howl in despair, for I have returned..." - Lord Darkseid
Gravatar

#22 chandler75 17 år siden

Hmmm... man er vel ikke matematiker. Det er hermed rettet :)
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#23 filmz-skafte3 17 år siden

18# øhh ja, men normalt når man taler om andet end data tal så hedder det 500 trillioner fantasilioner - hvor meget en fantasilion så end er
Gravatar

#24 filmz-Randy Savage 17 år siden

så vidt jeg ved har Joakim Von And flere fantasilioner og ikke 8,2mia. $
Gravatar

#25 filmz-sikorab 17 år siden

Haha hvor griner, jeg har også altid tænkt at det da faktisk er meget underligt med ham Batman, han er jo ikke nogen egentlig superhelt? Han har ingen superkræfter... Han har bare penge i spandevis, og tror da også alt hans gejl koster en del...
Gravatar

#26 killer_boy 17 år siden

bahhh...Von And har da mindst 1 octillion $ ;)
(Octillion = 10 48^erne potens)
Gravatar

#27 El vez 17 år siden

Hvordan kan et alter ego koste $1.1 mio?

Er det ikke bare noget man finder på, eller er der nogle sure patent-mænd der lige kommer ind fra højre og lænser ens bankkonto i det øjeblik man går med tanker om at skabe sig en hemmelig identitet? ;)

Edit: Ah har lige luret siden, og det går tilsyneladende til smarte biler og designertøj. Men man kan vel bare få sig et alter-ego som computernørd.. eller? :p
"I wonder if a little rum could get this back on its feet."
Gravatar

#28 filmz-zanoan 17 år siden

#5, skulle netop til at klage over deres sølle beregning af Joakim Von Ands formue. Den er langt, langt større end $8,2 mia.
_______________________________________
"A truth that is told with bad intents beats all the lies you can ever invent" - William Blake
Gravatar

#29 davenport 17 år siden

Mon ikke de har gået ud fra kontanter, altså hvad pengetanken reelt indeholder?

- kæft noget sært noget at diskutere egentlig. Det er en fiktiv and.. ;D men sjovt!!
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#30 Jay El 17 år siden

Er Joakim von And fiktiv?? :-O
Så vil det sige, at Anders og ungerne slet ikke har nogen onkel?! :-S


:-P

Skriv ny kommentar: