Biograferne i Danmark skal lukke baren og udskænkning fra kl. 22.

Statsminister Mette Frederiksen præsenterede i går en række landsdækkende corona-restriktioner.

Her blev forsamlingsforbuddet sænket til 50, men det påvirker ikke de danske biografer.

Som siddende kulturbegivenhed er biograferne fortsat undtaget dette forbud, fordi de er underlagt nogle konkrete retningslinjer.

Restauranter og barer blev desuden pålagt at lukke kl. 22 – hvilken betydning har det for biografer med bar eller udskænkning?

Her gælder nu disse retningslinjer: Hvis en biograf har en særskilt lobby/bar tilknyttet, hvor der serveres drikkevarer, vil lobbyen eller baren som udgangspunkt skulle betragtes som et serveringssted, som dermed skal holde lukket fra kl. 22.

Derfor skal biograferne ikke lukke kl. 22, hvis ejeren sørger for, at den særskilte bar lukker kl. 22, eksempelvis ved at borde og stole fjernes, eller området afspærres eller på anden måde gøres utilgængeligt.

Læs også ‘“Tenet” og tilskud går ikke biografernes vej – ‘Vi hænger med bagdelen…’‘.

Restriktionerne gælder i første omgang frem til og med den 4. oktober.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Johnny42 1 år siden

Ja mange at de restriktioner giver ABSOLUT... INGEN ... MENING. At alt bare skal rammes. Apopros at skyde gråspurve med atombomber. Uanset hvornår man spiser på restaurant er det ikke der smitten spredes. Men man sender et signal. Og så dr det ligemeget hvor mange virksomheder der falder. For mor Mette bestemmer.
Gravatar

#2 Geekalot 1 år siden

Det da lige meget. Men for københavnerne endnu engang beviser hvor dumme de er, og dem fra Aarhus af. Er det da træls det skal ramme alle os andre.
Men når man åbner op som Mette gjorde inden sommerferien, så får man jo sygdommen bredt endnu engang.
Men så længe folk ikke fatter noget, så bliver sygdommen ved med at hænge...

Skriv ny kommentar: