Efter at “Sådan træner du din drage” var en stor succes i biograferne, kommer det næppe som nogen overraskelse, at studiet gerne vil have en efterfølger på skinner så hurtigt som muligt.

Læs Filmz’ bio-anmeldelse af “Sådan træner du din drage”.

Udviklingen af “Sådan træner du din drage 2” lader da også til at tøffe derudad i en pæn fart. Filmen er indtil videre sat til at udkomme i 2013, hvor den ligesom forgængeren vil være i 3D.

Alle de vigtige stemmeskuespillere – Jay Baruchel, Jonah Hill og Christopher Mintz-Plasse – fra “Sådan træner du din drage” vender tilbage i toeren.

Den ene af de to instruktører fra den første film, Dean DeBlois, vil denne gang stå for at skrive og instruere solo, imens den første films anden instruktør, Chris Sanders, vil være tilknyttet som producer.

Se også: Trailer til DreamWorks Animations “Sådan træner du din drage”.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Jack--- 12 år siden

glæder mig allerede, 1'eren er genial
Gravatar

#2 misuma 12 år siden

Er der nogen som kan fortælle mig hvorfor 1'eren er så længe om at blive udgivet? Jeg syn's det er en evighed siden den havde premiere.

Gode nyheder iøvrigt.
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#3 Lethal Injection 12 år siden

Jeg er ked af jeg aldrig fik set den i biografen siden alle siger den er så fantastisk i 3D. Men traileren var ikke specielt overbevisende vil jeg lige sige, den så forfærdelig ud... :P
Perhaps an attic shall I seek!
Gravatar

#4 StarWarsFanTHX11384Eb 12 år siden

En af mine venner har bogserien som filmene er baseret på og han siger at den første fortsættelse hedder "Sådan taler du dragsk". Jeg kan ikke huske om han sagde den første eller den anden fortsættelse, men en af dem bør i hvertfald hedde det hvis de vil filmatisere hele serien.
Gravatar

#5 StarWarsFanTHX11384Eb 12 år siden

Jeg tror vist at der kun er to bøger.
Gravatar

#6 PJP 12 år siden

misuma (2) skrev:
Er der nogen som kan fortælle mig hvorfor 1'eren er så længe om at blive udgivet? Jeg syn's det er en evighed siden den havde premiere.
.

yep er det også, den bliver først released her på DVD (ved intet om bluray endnu :( ) her den 1-2 november :) har siddet og tjekket samtlige sider også fordi jeg elsker sku 1'eren :D den er så genial ^^ btw der en "how to train your dragon" dvd release der hedder "SÅDAN TRÆNER DU DIN DRAGE + LEGENDEN OM BENSNAPPERDRAGEN " det er en ekstra historie ting ... noget... ved ik hvor lang den er. any1 knows about this ?
Gravatar

#7 Notional 12 år siden

#6 Den amerikanske udgave, der udkommer fredag, har også Boneknapper kortfilmen med på både dvd og BD, så det er sikkert det samme i DK.
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll
Gravatar

#8 Nukleon 12 år siden

Vil nok sige at Gerard Butler, America Ferrera og Craig Ferguson mangler på den liste over "vigtige stemmeskuespillere" Mintz-Plasses og Hills roller er forholdsvis små.
Gravatar

#9 elsotho 12 år siden

Hvis man går ind på http://en.wikipedia.org/wiki/How_to_Train_Your_Dra... så vil man kunne læse alt om bøgerne. Også at historien fra filmen er MEGET omskrevet.

Og man vil se at der pt er 10 bøger....hvillket så betyder at der er meget materiale at hente fra :)

Skriv ny kommentar: