Ovenpå et længere kræftforløb har skuespilleren meldt ud om hans tilstand på sociale medier.

Som 75-årig har skuespiller Sam Neill haft en omfangsrig og spændende karriere med utallige film i hans filmografi. I det seneste år har han været i gang med at nedskrive minder og hændelser, som er blevet udgangspunktet for hans kommende biografi “Did I Ever Tell You This?”. Baggrunden for at nedfælde sine tanker, var både en refleksion over hans lange liv og en måde at håndtere hans kamp med kræft.

Under promoveringen af “Jurassic Park Dominion” havde skuespilleren det fysisk dårligt. Han fik efterfølgende konstateret blodkræft i tredje stadie. Over en længere periode med kemoterapi, som ikke hjalp med at modvirke sygdommen, er han skiftet over til en ny form for medicin. Seneste nyt er, at Neill nu er cancer-fri, så længe han tager den nye form for medicin månedligt resten af sit liv.

Oprørske fans, der har været kede af hans forværrede tilstand, kan være mere positiv. Neill er positiv, frisk og fit. Han udtaler på sin Instagram, at han skal til at indspille en ny serie om ikke så længe, og han glæder sig til at komme i gang igen.

Sam Neill har haft en omfangsrig karriere. Blandt andet er han kendt som Dr. Alan Grant i “Jurassic Park”-franchisen. Med over krediteringer på 148 film har han spillet med i både blockbusters og snævre dramaer og modtaget både det britiske og new zealandske ridderkors.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: