Der er ‘groovy’ nyt til alle fans af “Evil Dead”-serien. Tv-kanalen Starz har nemlig hyret ingen ringere end instruktøren bag de originale film, Sam Raimi, til at kaste den uheldige anti-helt Ash ud på nye, dødsensfarlige eventyr.

Se også: Anmeldelse: “The Evil Dead”

Den nye tv-serie får titlen “Ash vs. Evil Dead” og kommer i første omgang til at bestå af 10 afsnit af en halv times varighed. Bruce Campbell vender tilbage i rollen som den motorsavsglade Ash, og Sam Raimi har selv lagt pen til manuskriptet sammen med sin bror Ivan Raimi og Tom Spezialy.

”Vi er begejstrede for at få muligheden for at skrive det næste kapitel i Ashs lamme, men heroiske, saga. Med sin motorsavsarm og sin ‘boomstick’ er Ash klar til igen at sparke monsterrøv. Og tro mig, der bliver masser røv at sparke i denne omgang,” siger Sam Raimi til Variety.

Hovedrolleindehaveren Bruce Campbell tilføjer: ”Det kommer til at blive alt det, som fansene har sukket efter: en stor røvfuld til ‘deadites’ og en masse vanvittig humor.”

“Ash vs. Evil Dead” får premiere på Starz engang til næste år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Lard Hanson 9 år siden

Okay, fedt, tror jeg. Det havde jeg ikke lige set komme.
Gravatar

#2 Star Trek fever 9 år siden

Det her bliver så uendeligt godt

"Army of darkness" står jo som toppen af horror comedy
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#3 Laziter 9 år siden

Groovy :D
I don't believe it! Two barrels, and he's going down again!
Gravatar

#4 moulder666 9 år siden

Hail to the king, baby!

Det er faktisk alt for lang tid siden, at jeg har dyrket dem!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#5 Nagash 9 år siden

Selvom det er med lidt mistro, jeg vil se denne serie, så kan den kun blive bedre, end den forfærdelige remake fra 2013.
Og når Raimi og Campbell vender tilbage, så kan jeg godt bevare en vis ro i sindet.

Det undrer mig dog, at så mange berømte film fra min barndom, skal have lavet en serie.
Gravatar

#6 HighFlyer15 9 år siden

#5
Hvad var der galt med filmen?
Den var udemærket, når man tænker på at de ikke gik efter et "remake", men et "reboot" hvor næsten alt kan ændres(Ingen Ash helte figur og ingen mørk humor).
Jeg kunne godt lide den.
Gravatar

#7 Nagash 9 år siden

#6 - Man kan jo altid diskutere, om den så overhovedet skulle have Evil Dead i titlen? Man kan jo ikke undgå, at folk tænker i de baner, når de ser navnet.
Men udover det, så havde den ikke samme humor, eller samme useriøsitet, som gjorde den originale så genial. Og ja, så fungerer hun bare ikke i den rolle. Jeg var dybt skuffet, men jeg skal indrømme, at jeg også så filmen med tanken om, at jeg ville blive skuffet og dermed begyndte at lede efter så mange fejl og mangler som muligt.

Skriv ny kommentar: