Efter løse rygter og småspekulationer er det blevet offentliggjort, at “Spider-Man”-instruktøren Sam Raimi vil producere genindspilningen af gyserklassikeren “Poltergeist” fra 1982.

Læs dvd-anmeldelsen af: Poltergeist 25th Anniversary: Deluxe Edition.

Raimi vil dog ikke være alene om jobbet, da både Nathan Kahane, Robert Tapert og Roy Lee også vil sidde i producer-sædet. Der er endnu ikke fundet nogen instruktør til “Poltergeist”-remaket.

Den oprindelige film handlede om huset, der var bygget på et helligt gravsted, hvis ånder prøvede at frarøve en familie deres uskyldige datter.

Raimi er for tiden i gang med at producere en genindspilning til sin egen “Evil Dead”-gyser, så der må ventes lidt, inden en ny “Poltergeist” vil hjemsøge biograferne verden over.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 sonofsun 11 år siden

'Vi skal lave en film, hvad skal den dog handle om??? JEG VED DET! vi geninspiller løbende gamle klassikere, tænk på alt det arbejde vi sparer i promotion! - jojo, men hvad med alle de fans de gamle film har, bliver de ikke sure?? - f*ck dem, vi er ligeglade, bare vi scorer kassen'

Hollywood - Jeg er ved at være træt af genindspilninger, og såkaldte 'reboots' få dog for pokker en original ide.

/off topic rant

on topic: er vel hamrende ligegyldigt hvem der er producer på en film? alt hvad de gør er at investere penge i en film, i håbet om at den gør det godt, så de kan score kassen.
Gravatar

#2 misuma 11 år siden

De såkaldte fans kan vel stadig værdsætte originalerne og ingen tvinger dem til at se remakes.
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#3 Sjølle 11 år siden

"f*ck dem, vi er ligeglade, bare vi scorer kassen'"

Men det udsagn må jo betyde, at der er mange der gerne vil se dem? Hvori er skaden i det?

Jeg lærer aldrig at forstå at folk brokker sig over genindspilninger? Det er jo ikke sådan at når en genindspilning kommer på gaden, så går der Mission Impossible i din gamle, og den tæller ned fra 5, og selvdestruerer i en røgsky?

Den gamle bliver jo aldrig dårligere, af noget nyt kommer, og man kan da selv vælge at sidde og surmukke og nægte at se den nye (for den kan jo ALDRIG være bedre) og så er der ingen skade sket

Men mange ter sig som en lille Gollum, og sidder og gnider løs på den gamle udgave, og siger "its miiiine" og mener ikke man må røre ved dem (husk filmoplevelsen jo bliver ødelagt, når en ny kommer)

Jeg sad i går, og så Patrioternes Spil, og har ikke set den siden den udkom for 20 år siden. Jeg huskede den som ufatteligt spændende og nervepirrende.... men syntes ikke den gjorde det store ved mig i går. Nuvel, den var stadig god, men syntes ikke den holdt på samme måde. Men jeg hvis den blev genindspillet i dag, så ville jeg da med glæde se den, måske de kunne lave den bedre i dag?

Ironi kan godt være forekommet, i paranteserne i indlægget

/Martin

Gravatar

#4 skodfugl 11 år siden

Hvis man tænker på hvor mange der pludselig døde efter indspillingen af orginalerne, så ville jeg have min betænkeligheder ved at være en del af settet ;-)
Gravatar

#5 Takfornu 11 år siden

Endnu et unødvendig remake - Gaaaaab :(
A Life Lived in Fear - Is a Life Half Lived !
Gravatar

#6 davenport 11 år siden

Ja, hende den lille pige krallede da af ik?
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#7 Kaversmed 11 år siden

Den gamle havde sq sin charme, men jeg byder en ny udgave velkommen. Der er trods alt gået en grum tid siden den gamle udkom.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#8 Takfornu 11 år siden

Kaversmed (7) skrev:
Den gamle havde sq sin charme, men jeg byder en ny udgave velkommen. Der er trods alt gået en grum tid siden den gamle udkom.


Ser du ikke hellere de bruger pengene på udvikling af nye historier ?
- for der har godt nok ikke været meget nytænkning i genren fra Hollywood de seneste år.
A Life Lived in Fear - Is a Life Half Lived !
Gravatar

#9 TP-DK 11 år siden

Det ærgrer mig lidt at Sam Raimi bruger så meget tid på at producere remakes. Jeg ser hellere at han går i gang med at instruere igen.
"I'm single! I love being single! I haven't had this much sex since I was a Boy Scout leader!"
Gravatar

#10 Takfornu 11 år siden

TP-DK (9) skrev:
Det ærgrer mig lidt at Sam Raimi bruger så meget tid på at producere remakes. Jeg ser hellere at han går i gang med at instruere igen.


Det er jeg helt enig i :)
A Life Lived in Fear - Is a Life Half Lived !

Skriv ny kommentar: