Sam Worthington: Alle tre “Avatar”-efterfølgere optages om et år


Vi har allerede ventet længe på efterfølgeren til James Camerons “Avatar”, og ifølge hovedrolleindehaver Sam Wothington kommer vi til at vente lang tid endnu.

Se også: James Cameron vil lave alle tre “Avatar”-efterfølgere samtidig.

Worthington har nemlig udtalt sig om produktionen af de tre planlagte efterfølgere. Ifølge skuespilleren vil alle tre film blive optaget samtidig – men det kommer først til at ske om tidligst et år. Grunden skulle være, at der stadig arbejdes på filmenes manuskripter.

Hvis alt går efter planen, vil “Avatar 2” indtage biograferne i løbet af december 2016, mens “Avatar 3” udkommer i 2017 og “Avatar 4” i 2018. Dette passer med tidligere udtalelser fra Cameron selv, som han lavede tilbage i august.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (26)
Gravatar

#11 Highland Park 7 år siden

Friendlymots (8) skrev:
Ikke for at være pedantisk, men hvad er nyheden her? Hvis Cameron, som af alle bedst må vide det, allerede har bekræftet den nogenlunde tidsplan for optagelserne, er der vel ikke noget nyt?
Jo jo det nye er, at Sam Worthington bekræfter Camerons udtalelse.

I morgen: "Sigourney Weaver om "Avatar 2": Jeg har fået nok - for i år."
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#12 Mister Marvel 7 år siden

endnu fler´film med smølferne ...................... kedeligt
„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#13 Lehrmann 7 år siden

Jeg mindes, at Pocahotas 2 ikke var en nær så god historie eller på nogen måde nær så dygtig film som 1'eren, så det er da spændende, hvis de vil give os den 2'er vi aldrig har bedt om.
Gravatar

#14 Fredag 7 år siden

Jeg ser dem såmænd gerne!
Gravatar

#15 dfms 7 år siden

"Vi har allerede ventet længe på efterfølgeren"........................


Nej.
Gravatar

#16 Morpheus 7 år siden

Jeg vil meget gerne have flere film i Avatar universet og glæder mig til at se hvad de får lavet. Har set Avatar flere gange og ser den gladeligt igen. Det er et univers der bare suger mig ind fra første sekund af filmen.
Gravatar

#17 Lord Beef Jerky 7 år siden

Jeg synes den første var fin nok, og ser nu også gerne fortsættelserne. Jeg forventer dog ikke det helt vilde.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#18 Kyllingebenet 7 år siden

Jeg synes ikke, at Avatar som sådan har brug for flere film, men universet var flot og spændende, og jeg ville da gerne se, hvad Pandora ellers have af spændende eventyr at byde på. Men jeg synes, at hele den der "indianer" tilgang til historien, ødelagde det en smule.
Mental striptease..
Gravatar

#19 DarkOne 7 år siden

Kan slet ikke vente:-). Jo, historien var da set før, men syntes universet og dets beboere var fantastisk spændende. Desuden var action og effekter fantastiske. Er også sikker på at de nye kommer til at slå alle rekorder hvad angår dette. glæder mig i hvertfald.
Gravatar

#20 soerenmllr 7 år siden

Cameron har annonceret, hvad jeg går ud fra er skurken. Det fjernede den sidste interesse, jeg havde for de nye film: Stephen Lang to Return for Avatar Sequels

Skriv ny kommentar: