Sam Worthington: Alle tre “Avatar”-efterfølgere optages om et år


Vi har allerede ventet længe på efterfølgeren til James Camerons “Avatar”, og ifølge hovedrolleindehaver Sam Wothington kommer vi til at vente lang tid endnu.

Se også: James Cameron vil lave alle tre “Avatar”-efterfølgere samtidig.

Worthington har nemlig udtalt sig om produktionen af de tre planlagte efterfølgere. Ifølge skuespilleren vil alle tre film blive optaget samtidig – men det kommer først til at ske om tidligst et år. Grunden skulle være, at der stadig arbejdes på filmenes manuskripter.

Hvis alt går efter planen, vil “Avatar 2” indtage biograferne i løbet af december 2016, mens “Avatar 3” udkommer i 2017 og “Avatar 4” i 2018. Dette passer med tidligere udtalelser fra Cameron selv, som han lavede tilbage i august.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (26)
Gravatar

#21 danish99 7 år siden

Klasse at den bedste figur i Steven lang vender tilbage.
King
Gravatar

#22 Ericmase 7 år siden

Batsy (1) skrev:
Det her er min reaktion http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2011/09/...


Min reaktion (altså til nyheden):
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#23 henrique406 7 år siden

Glæder mig rigtig meget til en 2'er, har ventet alt for længe allerede. Cameron skuffer aldrig, og slet ikke med sequels.
Gravatar

#24 Cain 7 år siden

Glæder mig nu også. På trods af kritikken synes jeg da at Avatar er den bedste Pocahontas fortolkning til dato, milevidt foran Disney, Malick og Costner.
Is that my stomach or ypur Ambrocius?
Gravatar

#25 stalker 7 år siden

Har mistet interessen for Avatar.
Gravatar

#26 LittleMy 7 år siden

Har stadig ikke fået set 1'eren. Hvis jeg ikke får set den i 3D tror jeg umiddelbart jeg vil kede mig bravt. Alene Sam Worthingtons ansigtsudtryk (eller mangel på samme) keder mig. Tre efterfølgere? Aaaaah, hva....

Skriv ny kommentar: