I sidste måned anklagede Woody Allens adoptivdatter, Dylan Farrow, den Oscar-vindende instruktør for at have begået seksuelle overgreb. I det samme brev pegede Farrow også fingre af de skuespillere, der har arbejdet sammen med Allen i løbet af årene – heriblandt Scarlett Johansson.

Se også: Kom helt tæt på Scarlett i ny featurette til “Captain America”

I et nyt interview med The Guardian fortæller Scarlett så, at hun finder det uansvarligt af Farrow at indblande kendte skuespillere i en sag, de ikke har noget med at gøre. Scarlett har derfor heller ikke lyst til at udtale sig om incestanklagerne, da hun mener, det ville være latterligt af hende at komme med sin mening i en sag, hun ikke kender detaljerne i.

The Avengers”-skuespillerinden kommenterede også på den seneste SodaStream-polemik. Efter Johansson medvirkede i en SodaStream-reklame, er det kommet frem, at firmaets største fabrik ligger ved en ulovlig besættelse i Israel. Scarlett valgte nemlig ganske overraskende at bakke op om SodaStream, hvilket også betød, at hun måtte forlade sin post som ambassadør for nødhjælpsorganisationen Oxfam. Scarlett udtaler, at hun står ved sit valg, og at hun kendte til fabrikkens beliggenhed, før hun medvirkede i reklamen. Hun mener ikke, fabrikkens placering er et problem, eftersom de ansatte ifølge hende ville være arbejdsløse, hvis det ikke var for SodaStream.

Hvorvidt vi kommer til at høre mere fra Scarlett i disse to omdiskuterede sager er endnu uvist. Sikkert er det dog, at den populære skuespillerinde indtager de danske biografer den 26. marts med “Captain America: The Winter Soldier”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 akerman 7 år siden

Hun har eddermame store ben i næsen. In your face, hollywood-klike/amerikansk venstrefløj.
Gravatar

#2 Riqon 7 år siden

Burde denne type nyheder ikke indeholde taggen "gossip"?
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#3 MMB 7 år siden

Riqon (2) skrev:
Burde denne type nyheder ikke indeholde taggen "gossip"?


Jo, hermed rettet. Mange tak. :)
Gravatar

#4 BabyJaneFirefly 7 år siden

Respekt til Johansson for hendes udtalelse, både angående Farrow/Allen-sagen og Sodastream.
"And to what do I owe this dubious pleasure?" - Evil Ed Thompson

Skriv ny kommentar: