Scarlett Johansson har netop sagt ja til at spille med i det amerikanske remake af den japanske anime-klassiker “Ghost in the Shell”. Det skriver The Hollywood Reporter.

Se også: Scarlett Johansson laver tv-serie

Johansson skal angiveligt spille en karakter baseret på cyborg-detektiven Major Motoko Kusanagi, der har en fremtrædende rolle i den originale film fra 1995 og tegneserieforlægget.

Der findes i alt tre film, en animations-serie og tre computerspil baseret på “Ghost in the Shell”, men det er første gang, at amerikanerne kaster sig over den populære, japanske fortælling.

Scarlett Johansson får 10 millioner dollars for sin medvirken i remaket af “Ghost in the Shell”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 David Munch 7 år siden

Det kan gå hen og blive ganske godt, hvis filmen har et ordentligt budget.
Gravatar

#2 mrdkreka 7 år siden

"
Der findes i alt tre film, en animations-serie og tre computerspil baseret på "Ghost in the Shell"

ikke helt rigtig der er også Arise film serien som tager det op på 4 mere film

Håber den bliver god, men kan ikke komme på et eneste eksempel, hvor hollywood har lavet en god adaption af en anime/manga.
Gravatar

#3 Eat this 2 7 år siden

Please don't be a PG13
Gravatar

#4 Heisenberg 7 år siden

Lucy med Scarlett var R-rated og lavede over 450 millioner dollars på verdensplan, så det kan altså godt lade sig gøre, at lave en skilling på den kombination :)
Gravatar

#5 Kviesgaard 7 år siden

Den første Ghost in the Shell tegnefilm står for mig som noget helt specielt. Den har en utrolig flot stemning. Er da lidt spændt på, hvordan de omsætter den her til live action film, og hvor mange af de filosofiske temaer, der bliver medtaget.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#6 SiniSael 7 år siden

Rettet!

ah den 3. film er Solid State Society som er fra Stand Alone Complex og 2nd GIG.


Der er så 3 serier, Stand Alone complex, 2nd Gig og Arise som er en OVA miniserie om tilblivelsen af hendes position i public security agency Section 9 og oprettelsen af hendes hold. Bortset fra Arise, tager serierne udgangspunkt i en alternativ virkelighed hvor
hun ikke integreres af AI i slutningen af Ghost in a Shell
og til både SAC og 2nd gig er der koblet en mini serie om deres AI SpiderTanks.

Arise er et reboot med nye designs af Majoren og nye stemme skuespillere og som altid skal Ghost in a shell ses i den original sprog, faktisk alt Anime skal det.

Med henblik på spillefilmen så skal de tænke i seriøst andre baner for at have en chance give noget nær samme stemning der er i GITS, forventer noget hollywood bras af den værste skuffe, så kan man vel kun blive positivt overrasket. PT. er det Rupert Sanders der instruere som eneste film han har lavet er Snow White and the Huntsman...Er faktisk allerede skuffet...

Ang. nyheden - hvorfor var det relevant at vide hun får 10 mill for jobbet? o_O Menes der noget med det eller var det bare en infobøf uden substans.

Johanssen er jo et sikkert valg(faktisk kan jeg ikke se nogen i rollen overhovedet såe vil altid virke forkert uanset hvem de valgte), men frygter en voldsom amerikanisering samt forDUMmelse af emnet, men ender nok med at se den i biffen alligevel, om ikke andet for at sige "hvad sagde jeg" ^^
Gravatar

#7 apocalypse_koa 7 år siden

Som #6 er jeg meget bange for at de vil gøre den for "mainstream" og derved ikke gå ind ind i alt hvad der gjorde GitS en af mine ynglings anime film.

Det eneste jeg ser frem til (tragisk/komisk) vil være når Honest Trailer: kommer med deres "analyse" omkring filmen og piller den fra hinanden, som de også gjorde med "Dragon Ball Evolution" (endnu et elendigt forsøg på at lave Anime til Amerikansk Live Action)

Håber da i det mindste at Sanders tjekker hvordan de i Japan har lavet Live Action af "Ronin Kenshin" og "Phoenix Wright" det er Live action som er tro til deres Manga/ anime rødder!!!!

Skriv ny kommentar: