Instruktøren Martin Scorsese og skuespilleren Leonardo Dicaprio er kun lige blevet færdige med den kommende “The Aviator”, men duoen er nu klar til at påbegynde arbejdet på deres tredje film sammen; genindspilningen af den populære kantonesiske gangsterthriller “Infernal Affairs”, som har fået titlen “The Departed”.

På rollelisten finder man desuden Matt Damon, som i filmen spiller en gangster, der har infiltreret en politistyrke, mens DiCaprio har rollen som en betjent, som er gået undercover i mafiaen. De finder begge ud af, at der er plantet en muldvarp i begge organisationer, og så går det dødelig ræs om at opsnuse den infiltrerende modpart.

Scorsese indrømmer dog i et interview, at han ikke har set den originale film, som han snart skal genindspille i nye omgivelser: ”Det er på en måde en hård, stram, mindre thriller om underverdenen i Boston. Irske gangstere og politiet. Den er åbenbart baseret på en kinesisk film, men meget unik på sin egen måde.”

”Jeg må indrømme, at jeg ikke var meget interesseret i at lave flere film om underverdenen, men selve spillet mellem karaktererne, uanset om de er politi eller gangstere, og det at følge hver af karaktererne til deres endelige skæbne, finder jeg meget fascinerende.”

Det amerikanske remake af “Infernal Affairs” er skrevet af William Monahan, og “The Departed” er sat til at udkomme i de amerikanske biografer i 2006.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#1 filmz-Bruce 19 år siden

Nok derfor han har sagt ja til at genindspille den. Havde han set den, ville han sige ...

"ohh God, it's all downhill from here!"
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#2 jjj 19 år siden

#1: Fuldstændig enig.
Jeg fatter ikke, at de overhovedet vil lave en remake af den. Men på den anden side, så er det åbenbart kun remakes og superhelte film, man kan finde ud af at lave i USA lige for tiden.
Gravatar

#3 akerman 19 år siden

Den ligger da på 8/10 på imdb, det er da ikke helt slemt.
Gravatar

#4 filmz-Angel Eyes 19 år siden

#1: Det skal vel forstås som i: "en genindspilning af denne fantastiske film kan kun gå hen og blive en skuffelse", oder was?
Min dvd-samling: http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Nikolai%20Schulz
Gravatar

#5 filmz-Bruce 19 år siden

#4 Tror ikke det bliver en skuffelse, er bare nok for reaktionær til at forstå, at man vil lave nye versioner af noget som allerede er kanon.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#6 filmz-Arkanaz 19 år siden

umm syntes godt nok at det lyder som en dårlig ide...
Gravatar

#7 filmz-gimleno1 19 år siden

Original versionen var godt nokk....zzzzzzzzzzzz...røv og nøgler *G*

Men ser da ud til af Leonardo har overtaget deNiro's plads i Scorcese's stald...
..my hovercraft is full of eels..
Gravatar

#8 PredatorX 19 år siden

#7

Hva!?!?! Synes du virkelig!?!? Synes fandeme det var/er en fed film.
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#9 filmz-gimleno1 19 år siden

#8 Ak ja, sad i biffen og så den med 3 venner og vi var alle ved at gå fra biffen i kedsomhed halvvejs igennem filmen.
For det første syntes jeg den havde noget af det mest frygtelige skuespil, men det er smag og behag - asiatisk standard skuespil og f.eks dansk naturalisme er meget forskellige fra hinanden *G* - men jeg syntes også den lagde op til en hel masse og så skete der ikker en ski'..
Da gangsterbossen blev skudt i p-kælderen kan jeg huske "Åh ha, dejligt, så er det ved at være slut, så kan vi komme ud og drikke et par øl", men nej nej nej, den blev bare ved og ved *G*
Indrømmet, så har jeg aldrig været så meget til film hvor jeg ikke kunne forstå sproget, dvs. alt andet end dansk og engelsk sprogede film (nogle tyske og svenske også), men det gik op for mig for et års tid siden hvor meget jeg havde misset og gik i gang med at samle op på min manglede "opdragelse", og fandt mange, specielt japanske gysere, jeg kunne lide....men denne her...ak nej....den snakker vi stadig om med rystende hoveder.....men igen, smag og behag er jo så forskellig...men den her mindede mig om en asiatisk lowbudget kopi af "Heat" og da jeg hørte Scorcese ville lave den fik jeg latterkramper fordi jeg reelt troede det var en joke....men igen...smag og behag ;-)
Men Scorcese er en mester, han skal nok gøre lidt mere ud af den - håber jeg. Jeg finder lidt ro i at vide at han ikke har set originalen før han accepterede tilbudet om at instruede remaket :-)
..my hovercraft is full of eels..
Gravatar

#10 filmz-Bruce 19 år siden

#9 Jep, smag og behag. Skriv bare mig op til mange flere kedelige film, hvis originalen er definitionen på kedelig ;o)

Scorsese er en god instruktør og Damon er ikke ringe at ha' "med om bord", så ingen tvivl fra mig om, at Scorsese ikke laver en dårlig film...trods Di Caprio.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140

Skriv ny kommentar: