Martin Scorcese er en travl mand, der mere eller mindre altid har et projekt i gang. Det seneste projekt, der har fanget instruktørens øje, er en genindspilning af “The Gambler” fra 1974, der på dansk har titlen “Hasard”.

Se også: Første trailer til Martin Scorseses “Hugo” er afsløret.

Udover at Scorceses overvejer projektet, så er også Leonardo DiCaprio rygtet til at påtage sig hovedrollen i filmen, der skrives af “The Departed”-manuskriptforfatteren William Monahan.

Er der nogen, som ikke er glad for genindspilningen, så er det den originale manuskriptforfatter James Toback, der hverken er blevet kontaktet af Paramount Pictures eller filmens producere omkring planerne for at genindspille hans film, som han i sin tid skrev som en selvbiografi over sine gamblingproblemer.

Toback har skrevet et langt indlæg omkring sine synspunkter, som kan læses her.

FACEBOOK: Bliv fan af Filmz.


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 MMB 9 år siden

Silence
Gravatar

#2 ChristianVoldborgAndersen 9 år siden

KÆMPE MISFORSTÅELSE: Intentionen er at lave en ny fortolkning af Fjodor Dostojevskijs værk "The Gambler" - som har været filmatiseret hele 3 gange - og IKKE et remake af filmen med James Caan! Coen-brødrenes "True Grit" er ej heller et remake af filmen med John Wayne, men en ny filmisk fortolkning af romanforlægget.
Gravatar

#3 Frederik 9 år siden

Foeller (1) skrev:
Silence


Ja tak. Lav nu "Silence" og lad Dicaprio hvile lidt.
Gravatar

#4 MMB 9 år siden

#2

Præcis! :) Jeg var bare så doven, at jeg ikke orkede at skrive det.

Personligt håber jeg aldrig dette projekt bliver en realitet...

Skriv ny kommentar: