Det sker næppe lige med det samme. Men den dag, hvor Fox-Marvel vil genbesætte rollen som Wolverine efter Hugh Jackman, ja, den dag så har de allerede en frivillig. Navnet er Scott Eastwood.

Se også: Fox-Marvel tøver med at erstatte Hugh Jackman som Wolverine

Clint Eastwoods yngste søn er nemlig ikke i tvivl, når han bliver spurgt ind til fremtidens drømmerolle, hvis han helt selv kan vælge:

”Weapon X. Jeg mener Logan! Det må blive Wolverine. Altid Wolverine,” siger Eastwood til ComicBook.

Og det er måske ikke et helt tosset bud. Udseendet er ikke langt fra en ung Hugh Jackman, og så er rollen som Wolverine nærmest det tætteste, vi kommer en moderne western-helt, som farmand Clint jo spillede igen og igen.

Scott Eastwood har langsomt etableret sig i Hollywood med mindre roller i film som “Fury”, “Snowden”, “Suicide Squad” og “Fast & Furious 8”.

Scott Eastwood er næste gang aktuel i de danske biografer i næste års “Pacific Rim: Uprising”.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 skywave 4 år siden

Hvis han er en god skuespiller, er han med det udseende næsten selvskrevet :) Godkendt herfra :D
Gravatar

#2 Nagash 4 år siden

#1 - Nu har jeg kun set lidt med ham, men synes bestemt han klarer sig rigtig godt.
Og enig, han er faktisk slet ikke et dumt bud.
Gravatar

#3 Alex- 4 år siden

Når nu et recast er uundgåeligt så ville en relativt ukendt skuespiller klart være at foretrække! Af hans films har jeg kun set Fury og Suicide Squad, hvor han ikke ligefrem er frontfigur, men kunne være spændende at se ham som Wolverine.
Hugh Jackmans version var rigtig god, men trods alt forholdsvist langt fra hvordan han er i tegneserierne. Kunne være fedt med en mere tegneserie-nær version, selvfølgelig uden at blive for plat.

Skriv ny kommentar: