“Scream” (2022) får R-Rating

Paramounts “Scream” (2022) har endelig fået sin officielle rating, og den fortsætter traditionen fra de tidligere film i franchisen.

Det ville vel ikke være en rigtig “Scream”-film uden en meget blodig kniv, og heldigvis er det ikke noget, den kommende film kommer til at lave om på.

“Scream”, der har fået samme titel som originalfilmen fra 1996, har nemlig fået en R-rating på baggrund af “stærkt blodig vold, sprog gennem filmen og nogle seksuelle referencer.” Det bekræfter Bloody Disgusting.

Du kan se traileren til “Scream” (2022) lige her.

Det garanterer (ikke overraskende), at vi kan se frem til nogle voldsomme drab fra The Ghostface Killer, der 25 år efter den første films mord har fået en ny person bag masken.

“Scream” (2022) har instruktørerne bag den fantastiske “Ready or Not”, Matt Bettinelli-Olpin og Tyler Gillett, bag kameraet. De har overtaget tøjlerne fra den legendariske gysermester Wes Craven, der i 2015 gik bort.

Filmen ser franchisens hovedperson Sydney Prescott (Neve Campbell) vende tilbage til Woodsboro sammen med Dewey Riley (David Arquette) og Gale Weathers (Courtney Cox) for at stoppe den nye morder.

Jack Quaid (“The Boys”), Dylan Minnette (“13 Reasons Why”) og Melissa Barrera (“In the Heights”) er blandt franchisens nykommere.

“Scream” (2022) får premiere den 13. januar.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: