Veteranen inden for amerikanske sitcoms, “Scrubs”, har i lang tid stået til muligvis at blive afsluttet efter ottende sæson, hvor serien har været ude i større tumult med dele af det faste cast, der ikke længere ønsker at medvirke, og hvor serien samtidig har flyttet kanal. Men nu ser det ud til, at den alligevel får en niende sæson.

Hvis alt går som det skal, vil både seriens stjerne Zach Braff, der spiller JD Dorian, og Sarah Chalke, der har rollen som Elliot Reid, medvirke i seks afsnit af den kommende sæson for at afslutte deres karakterers medvirken i serien og derved give plads til nyt talent.

Desuden har skuespillerne Donal Faison (Chris Turk), John C. McGinley (Perry Cox) og Neil Flynn (Janitor) alle skrevet under på at vende tilbage hele sæsonen igennem. Judy Reyes (Carla Espinosa) er derved den eneste af det faste cast, som endnu ikke har fået nogen aftale i hus, og det er endnu uvist, om hun vil vende tilbage.

Seriens skaber, Bill Lawrence, har med hensyn til seriens fokus, som nu må skifte, udtalt, at det i stor stil vil blive et miks af det originale cast samtidig med, at der er fokus på nogle af de nye medarbejdere, som sluttede sig til det fiktive hospital i ottende sæson.


Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 Wrangque 11 år siden

De første seasoner er noget af det bedste tv man kan komme i nærheden af. Nu er det en af de bedste eksempler på IKKE at stoppe mens legen er god.

Egentlig vil jeg hellere se Zach Braff lave (hans egen) film igen! Garden State er et glimrende bud på en debut :)
Gravatar

#2 Holger_dk 11 år siden

hm... scrubs bliver da ikke det samme uden JD og Turk...
Gravatar

#3 Morpheus 11 år siden

Nu har jeg set hele sæson 8, som er en af de bedste i serien og den havde en intet mindre end fantastisk slutning. Den runder alt så godt af, at jeg synes det ville være synd og fortsætte med de velkendte karakterer (her tænker jeg på JD, Elliot, Turk og Carla). Cox og Janitor ville jeg ikke have noget imod at fortsætte med, da de ikke på samme måde fik afrundet deres karakterer.

Nu bliver jeg jo nok nødt til at se sæson 9 også og se om de ødelægger afrundingen af JD og Elliot eller om de bygger videre på den, så den måske bliver lidt bedre, eller hvertfald er lige så god som slutningen på sæson 8.
Gravatar

#4 Nukleon 11 år siden

Jeg kørte død et sted i sæson 7, men det her ligner jo vanvid, skal de også hoppe på hajer? :P
Gravatar

#5 inflector 11 år siden

Serien har ikke rigtig fungeret siden 5 sæson og 7 sæson var satme en sløj omgang, så jeg var egentlig glad for at serien skulle slutte nu, inden det blev alt for usselt. Det slipper vi åbenbart ikke for, så serien får endnu en omgang. Slut så ringvrag, inden vi glemmer de første mange sjove og velskrevne afsnit.
selfimprovement is masturbation
Gravatar

#6 dyg 11 år siden

Jeg synes sæson 8 var rigtig god og især det sidste afsnit leverede virkeligt varen for mig. I og med, at sidste afsnit var så godt, så havde jeg håbet på, at de ville stoppe serien der.
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
Gravatar

#7 moulder666 11 år siden

Ok, det ville ikke gå mig specielt meget på hvis de vælger at droppe Carla - hun er i mine øjne heller ikke en af de specielt sjove - i hvert fald ikke i forhold til Dr. Jan Itor, Dr. Cox, Elliot eller Turk!

Men jo mere Scrubs jo bedre, så længe de holder standarden - og det vil jeg påstå, at de har klaret ret så godt so far!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#8 Kruse 11 år siden

De første 5 sæsoner var virkelig gode, og især sæson 5 var helt i top. I sæson 6 og 7 er det som om at de har mistet pusten. Så jeg håber at de snart får den afsluttet på en ordentlig måde.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#9 cansi 11 år siden

Sæson 8 havde jo den bedste afslutning serien kunne få! At vende tilbage ville dræbe hele den afslutning. Nej tak! Hvis i skal presse citronen, så sørg for bare at fokusere på de nye interns, og glem JD, for hans historie er rundet af på en fabelagtig måde.
Gravatar

#10 Morpheus 11 år siden

# 9.

Lige præcis.

Skriv ny kommentar: